Πρέβεζα: Επιδειξίας αυτοϊκανοποιούνταν παρακολουθώντας μαθήτριες!

Πρέβεζα: Επιδειξίας αυτοϊκανοποιούνταν παρακολουθώντας μαθήτριες!

Ο «σάτυρος» είχε εντοπιστεί στην Πρέβεζα να αυνανίζεται δημόσια άλλες πέντε φορές τους τελευταίους έξι μήνες!

xeiropedes
Σοκ σε δεκάδες ανήλικους μαθητές και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας έχει προκαλέσει η σύλληψη επ' αυτοφώρω ενός Έλληνα «σάτυρου», ο οποίος παρακολουθούσε μέσα στο αυτοκίνητό του τις μαθήτριες που έβγαιναν από σχολικό συγκρότημα της και αυτοϊκανοποιούνταν προκλητικά!

Ο επιδειξίας δεν έδειξε να πτοείται από το πλήθος των μαθητών που έβγαιναν από το σχολείο το μεσημέρι της Τρίτης, με τους εφήβους να σοκάρονται αντικρίζοντας το προκλητικό θέαμα. Κάποιοι κάλεσαν την Αστυνομία και η άμεση κινητοποίηση των ανδρών της Ασφάλειας είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του σάτυρου. Στην κατοχή του, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένας σκληρός δίσκος και ένα κινητό, τα οποία εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλούσε το δημόσιο αίσθημα με παρόμοιες πράξεις αφού, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε, είχε εντοπιστεί να αυνανίζεται δημόσια άλλες πέντε φορές τους τελευταίους έξι μήνες!

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαβάστε ακόμη:

Πρέβεζα: Πέταξε από το μπαλκόνι την ηρωίνη για να σώσει τον άντρα της!

Νέο κρούσμα με επιδειξία σε πλατεία της Χαλκίδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης