Χανιά: Άγριο ξύλο σε σχολικό αγώνα

Χανιά: Άγριο ξύλο σε σχολικό αγώνα

Άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες μπήκαν στην κερκίδα και χτύπησαν με γροθιές μαθητές του σχολείου της Νέας Χώρας - Η αιτία ήταν ένα πανό

ball
Ένα σοκαριστικό γεγονός διαδραματίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού στα Χανιά κατά τη διάρκεια σχολικού αγώνα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση μπάσκετ, ανάμεσα στο 1ο ΓΕΛ Χανίων (με έδρα τη Νέα Χώρα) και στο Γενικό Λύκειο Σούδας, στο πλαίσιο του μαθητικού πρωταθλήματος, 5-6 άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες μπήκαν στην κερκίδα και χτύπησαν με γροθιές μαθητές του σχολείου της Νέας Χώρας.

kladisos-2


Μάλιστα, οι δύο εκ των μαθητών που χτυπήθηκαν τραυματίστηκαν πιο σοβαρά, χωρίς, ωστόσο, η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία, αφού άμεσα τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, αιτία αυτού του απρόσμενου και άκρως σοκαριστικού επεισοδίου ήταν ένα πανό που είχαν αναρτήσει στην κερκίδα μαθητές του σχολείου της Νέας Χώρας και στο οποίο αναγραφόταν σχόλιο κατά αντιεξουσιαστικής οργάνωσης.

Κλείσιμο
kladisos-159234


Τα άτομα που μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν μαθητές, αμέσως μετά το γεγονός εξαφανίστηκαν, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα που λίγοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό.

Λίγη ώρα μετά έφτασε η Αστυνομία στο χώρο του γηπέδου, όπου και πήρε καταθέσεις μαρτύρων, καθηγητών και μαθητών. Παράλληλα, το γήπεδο, για προληπτικούς λόγους άδειασε (ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών) και οι μαθητές των δύο Λυκείων που επρόκειτο να παρακολουθήσουν τον αγώνα, επέστρεψαν στα σχολεία τους.

Πηγή: flashnews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης