Έγκλημα στο Λασίθι: Επεισόδια στα δικαστήρια κατά την απολογία του 43χρονου δράστη

Έγκλημα στο Λασίθι: Επεισόδια στα δικαστήρια κατά την απολογία του 43χρονου δράστη

Αποδοκίμασαν τον δράστη του φονικού - Έσπασαν το τζάμι περιπολικού - Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος

kriti1
Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την έξοδο του 43χρονου από τον ανακριτή ο οποίος πυροβόλησε πατέρα και γιο στις Κουρούνες Λασιθίου. Συγγενείς του 73χρονου θύματος περίμεναν τον δράστη, ενώ έστησαν και μπλόκο για να εμποδίσουν το περιπολικό που τον μετέφερε.

Μόλις ο 43χρονος εμφανίστηκε στον προαύλιο χώρο, επιχείρησαν να τον χτυπήσουν ενώ συγγενής του 73χρονου έσπασε το τζάμι του περιπολικού που τον μετέφερε. Ο 43χρονος προφυλακίστηκε ενώ σε κοντινή απόσταση είχε στηθεί μπλόκο προκειμένου να μην επιτρέψει στο περιπολικό να φύγει.

Αποδοκιμασίες και ένταση στα δικαστήρια Νεαπόλεως


Για λόγους ασφαλείας και υπό τους φόβους βεντέτας, η Αστυνομία οδήγησε τον 43χρονο στα δικαστήρια στις 7.00 το πρωί καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένη η απολογία του και αφού είχε ζητήσει αναβολή την προηγούμενη εβδομάδα.
kriti1_2
kriti2

Στον 43χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή μετά την απεχθή πράξη του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 73χρονου και τον τραυματισμό δύο ακόμα ατόμων, όπου το ένα εξ αυτών συνεχίζει να νοσηλεύεται.
kriti3
kriti4
Κλείσιμο

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Γιώργος Κοκοσάλης παρέδωσε στην ανακρίτρια DVD από τη στιγμή της δολοφονικής υπόθεσης, κάνοντας λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Την ίδια ώρα ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Γιώργος Στειακάκης καταγγέλλει την πρακτική του συνηγόρου της οικογένειας του θύματος να δώσει στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο καταγράφεται το άγριο φονικό που στοίχισε τη ζωή στον 73χρονο.

Τι λέει συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Γιώργος Στειακάκης


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος

Ο 43χρονος δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον Ανακριτή. Αντιμετώπιζε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας που βρίσκονταν απ' έξω δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγανάκτηση και τον θυμό τους αποκαλώντας τον «φονιά».


Πηγή: flashnews.gr & www.ekriti.gr & www.cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης