Συνάντηση «Βig 4»: «Χαμός» από δημοσιογράφους και κάμερες έξω από το ξενοδοχείο

Συνάντηση «Βig 4»: «Χαμός» από δημοσιογράφους και κάμερες έξω από το ξενοδοχείο

Δεν επετράπη η είσοδος στους δημοσιογράφους  - Βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια όπου πραγματοποιείτραι η συνάντηση των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου  - Ισχυρά μέτρα ασφαλείας - Στην οδό Γεωργίου Ά μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» βρίσκονται τρεις διμοιρίες των Υ.ΜΕ.Τ - Δείτε φωτογραφίες

5435353
Απίστευτα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί γύρω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για την συνάντηση των προέδρων των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από 15:00 το μεσημέρι.

Το πεζοδρόμιο έξω από το ξενοδοχείο στην οδό Γεωργίου Ά από νωρίς το μεσημέρι φρουρείται από τρεις διμοιρίες των Υ.ΜΕ.Τ, οι οποίες βρίσκονται στην γωνία της Σταδίου, στην γωνία της Πανεπιστημίου αλλά και κατά μήκος του πεζοδρομίου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον ίδιο χώρο βρίσκονται και οι προσωπικοί φρουροί των «Big 4» όπως τους αποκάλεσαν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι.

Τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας έχουν εντυπωσιάσει και τους πολίτες της Αθήνας, οι οποίοι ρωτούν με περιέργεια τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ τι συμβαίνει, μιας και τέτοιου είδους μέτρα λαμβάνονται και στις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών ωστόσο αξιωματικοί της ΕΛΑΣ όταν δουν πολίτη να σταματάει από περιέργεια τον από απομακρύνουν με ευγένεια.

5011862

IMG_8098

IMG_8096
IMG_8100


Κλείσιμο
Αστυνομικοί της τροχαίας διευθύνουν κάθε τόσο την κυκλοφορία αφού τα αυτοκίνητα των τεσσάρων μεγάλων έχουν κλείσει τον δρόμο και κάθε τόσο δημιουργείται μίνι μποτιλιάρισμα.

Να σημειωθεί πως στην σύσκεψη δεν μπήκε κανένα ιδιωτικό μέσω ενημέρωσης παρά μόνο η κάμερα της κρατικής τηλεόρασης η οποία και θα μοιράσει τα πλάνα. Από τους φωτορεπόρτερ, ζητήθηκε, το κάθε πρακτορείο να έχει μόνο έναν εκπρόσωπο ενώ στους δημοσιογράφους δεν επιτρέπεται η είσοδος στο ξενοδοχείο.


IMG_8102
IMG_8103
IMG_8104
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης