Κακοκαιρία «Διδώ»: «Σάρωσε» την Κρήτη - Σφοδρή χαλαζόπτωση το βράδυ στο νησί
Δείτε φωτογραφίες - Ζημιές προκλήθηκαν σε καλλιέργειες στο Ηράκλειο
«Σάρωσε» και την Τετάρτη το βράδυ την Κρήτη η κακοκαιρία «Διδώ», με τη χαλαζόπτωση να πλήττει το Σέλινο Χανίων και κυρίως την περιοχή της Κουντούρας.
Στη διάρκεια της νύχτας, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, περιοχές του Ηρακλείου επλήγησαν από τα ίδια φαινόμενα με τη χαλαζόπτωση να προκαλεί καταστροφές και ζημιές στις καλλιέργειες στον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στα Καλύβια, σύμφωνα με σχετικές αναφορές.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.