Στην παροχή πρώτων βοηθειών σε μια 60χρονη γυναίκα η οποία είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς κάνοντας της καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ στην οδό Σωκράτους, όταν ο σύζυγος της 60χρονης ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν διαπιστωσε ότι η σύζυγός του είχε καταρρεύσει.
Τις επικλήσεις για βοήθεια άκουσαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, και σαν γιατρός χειρουργός, ο κ. Μαραβέγιας έσπευσε να δει τι συμβαίνει και να παράσχει βοήθεια, όπως και έγινε, μέχρι να φθάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τελικά την γυναίκα σε νοσοκομείο του Βόλου.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.