Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος εργάτη γης στη Μανωλάδα

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος εργάτη γης στη Μανωλάδα

Συνελήφθη 32χρονος που είχε αρπάξει την αμοιβή του εργάτη, ύψους 1.000 ευρώ

peripoliko_2
Τη διαδικασία της διοικητικής απέλασης κίνησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας σε βάρος ενός από τους πέντε μετανάστες από το Μπανγκλαντές, οι οποίοι έστησαν ενέδρα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε έναν 30χρονο ομοεθνή τους στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν.

Πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που τραυμάτισε με μαχαίρι στον ώμο τον άτυχο εργάτη γης και άρπαξε μαζί με τους συνεργούς του την αμοιβή του από την εργασία του στις καλλιέργειες της περιοχής, ύψους 1.000 ευρώ. Οι πέντε ληστές τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι δεν διέθετε έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα κι έτσι, εκτός από τη δικογραφία για τη ληστεία που σχηματίστηκε σε βάρος του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, κρατείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης