Χανιά: Απέδρασε από τις φυλακές για να πάει να δει τη... μαμά του

Χανιά: Απέδρασε από τις φυλακές για να πάει να δει τη... μαμά του

Πήγε στο Ηράκλειο να δει την άρρωστη μητέρα του ο δραπέτης

filakes_domokou
Συναγερμό είχε προκαλέσει στις Αρχές η εξαφάνιση ενός 59χρονου κρατούμενου των φυλακών Αγιάς Χανίων, που συνειδητοποίησαν ότι έλειπε στη νυχτερινή καταμέτρηση του Σαββάτου.

Ο δραπέτης εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς, καθώς από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό ότι έλειπε εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Σημειώνεται ότι επρόκειτο για την τρίτη απόδραση από τις φυλακές Χανίων, καθώς οι αρχές αναζητούν ακόμα δύο αλλοδαπούς ηλικίας 36 και 38 χρονών που εκμεταλλεύτηκαν την άδεια που τους είχε χορηγηθεί από το Κατάστημα Κράτησης Χανίων για να γίνουν... άφαντοι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος δραπέτευσε από τη φυλακή, ώστε να επισκεφθεί τη μητέρα του στο Ηράκλειο που ήταν άρρωστη.

Ο 59χρονος Κρητικός εντοπίστηκε την Κυριακή το βράδυ στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της ασφάλειας, οι οποίοι από την στιγμή της απόδρασης είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Όπως δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διακεκριμένες κλοπές, δραπέτευσε από τη φυλακή προκειμένου να επισκεφτεί την μητέρα του στο Ηράκλειο που ήταν άρρωστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης