Συνελήφθησαν με 116 κιλά χασίς στα Γρεβενά - Τα μετέφεραν με δύο αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν με 116 κιλά χασίς στα Γρεβενά - Τα μετέφεραν με δύο αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν τρία άτομα 36, 51 και 34 χρόνων -  Τελικός προορισμός ήταν ο Βόλος

xas12
Ο Βόλος ήταν ο τελικός προορισμός ενός μεγάλου φορτίου χασίς που παρέλαβαν στη μεθόριο με την Αλβανία τρεις Έλληνες κάτοικοι της θεσσαλικής πόλης για λογαριασμό ενός τέταρτου συμπολίτη τους και το μετέφεραν μέσω Γρεβενών με δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα από τα οποία ήταν προπομπός.

«Φρένο» στην εισαγωγή των 116 κιλών και 385,55 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης έβαλε η οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας, με τη συνδρομή της Τροχαίας και του τμήματος Θεοδώρου Ζιάκα, που οδήγησε στη σύλληψη τριών μεταφορέων ηλικίας 36, 51 και 34 χρόνων σε περιοχή των Γρεβενών. Μάλιστα, το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο προπορεύονταν ως προπομποί ο 51χρονος ως οδηγός και ο 34χρονος ως, συνοδηγός ήταν ιδιοκτησίας του 52χρονου «εγκέφαλου» της εισαγωγής που εντοπίστηκε αργότερα στο Βόλο από αστυνομικούς της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθη.

Greven-xasis
Greven-xasis2


Αρχικά, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος, όπου βρέθηκαν 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 116 κιλών και 100 γραμμαρίων, ενώ ακολούθησε η σύλληψη των δυο προπομπών. Στην κατοχή και των τριών βρέθηκαν επίσης μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, πέντε κινητά και 260 ευρώ, ενώ στο εσωτερικό του προπορευόμενου οχήματος που κατασχέθηκε όπως και το πρώτο βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Κατά την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή και του 52χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος που λειτουργούσε ως προπομπός, ο οποίος συνελήφθη και σε έρευνα στο σπίτι του στο Βόλο κατασχέθηκαν δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και σε αυτό του 51χρονου πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 271,4 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα χασίς.

Κλείσιμο
Greven-xasis3


Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης