Έκλεψε μοτοποδήλατο και του έκανε αλλαγές

Έκλεψε μοτοποδήλατο και του έκανε αλλαγές

Ο νεαρός είχε κλέψει το επίμαχο μοτοποδήλατο από την αποθήκη του ιδιοκτήτη του στους Ωρεούς και του είχε αλλοιώσει τον αριθμό του κινητήρα, ενώ του είχε «φορέσει» άλλο πίσω ψαλίδι

kozan_3
Επειδή οδηγούσε μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης συνελήφθη στην Ιστιαία της Εύβοιας ένας 18χρονος Έλληνας, αλλά η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος αποκάλυψε την πλούσια δραστηριότητά του στις κλοπές!

Ο νεαρός είχε κλέψει το επίμαχο μοτοποδήλατο στις 11 Σεπτεμβρίου από την αποθήκη του ιδιοκτήτη του στους Ωρεούς και του είχε αλλοιώσει τον αριθμό του κινητήρα, ενώ του είχε «φορέσει» άλλο πίσω ψαλίδι, σέλα και ζάντες, τα οποία είχε κλέψει μαζί με έναν ακόμη κινητήρα από την αυλή ενός σπιτιού στην ίδια περιοχή!

Εκτός αυτών, ο 18χρονος είχε παραβιάσει την περασμένη Πέμπτη την πόρτα μιας επιχείρησης στην Αιδηψό και είχε κλέψει από ένα ταξί που βρισκόταν εκεί τα κλειδιά του, χρήματα, μία συσκευή πλοήγησης GPS και δυο ηχεία! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του νεαρού, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, κλοπές και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

*** Στο σπίτι ενός 49χρονου στα Χανιά τρύπωσε ένα ζευγάρι Ελλήνων και έκλεψαν ένα ποδήλατο, διάφορα εργαλεία και ένα κινητό συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Ωστόσο, ο 46χρονος και η 33χρονη συνεργός του εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε το ποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, όχι όμως τα υπόλοιπα κλοπιμαία. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης