Ξανά στο δικαστήριο η Βρετανίδα για τον fake ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα
Δημοσιεύματα στη Βρετανία, επικαλούμενα άτομα του κύκλου της 19χρονης, αναφέρουν ότι η νεαρή είπε σε φίλους της ότι εξαναγκάστηκε από την αστυνομία να παραδεχθεί ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής
Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται και πάλι σήμερα η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμόαπό 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.
Ο δικηγόρος της είχε υποβάλει παραίτηση, καθώς προέκυψε διαφωνία με την οικογένειά της για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης. Το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα για αναβολή που είχε κατατεθεί και η διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα.
Η 19χρονη είχε αρχικά καταγγείλει ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς, ωστόσο αργότερα παραδέχθηκε στις αρχές ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής, λέγοντας ότι προέβη στην καταγγελία αφού θύμωσε, καθώς κάποιοι εκ των νεαρών κινηματογραφούσαν την ερωτική πράξη.
Δημοσιεύματα πάντως στη Βρετανία, επικαλούμενα άτομα του κύκλου της 19χρονης, αναφέρουν ότι η νεαρή είπε σε φίλους της ότι εξαναγκάστηκε από την αστυνομία να παραδεχθεί ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.