Βέροια: Ρομά αγκάλιασαν ζευγάρι ηλικιωμένων και τους... «έγδυσαν»

Βέροια: Ρομά αγκάλιασαν ζευγάρι ηλικιωμένων και τους... «έγδυσαν»

Ο ηλικιωμένος διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά το πορτοφόλι του με 300 ευρώ και η γυναίκα του ότι της είχαν κλέψει την χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό

listeia
«Βίος και πολιτεία» ήταν ένα ζευγάρι Ρομά που δρούσε στη Βέροια τον Ιούνιο του 2018, όπως προέκυψε από την ολοκλήρωση της προανάκρισης που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας! Βασικός στόχος τους ήταν οι ηλικιωμένοι τους οποίους αιφνιδίαζαν με... αγκαλιές και χάδια.

Αυτό είχαν κάνει σε ένα ανυποψίαστο ζευγάρι, το οποίο... «έγδυσαν» κυριολεκτικά. Ο 35χρονος Ρομά είχε αγκαλιάσει... τρυφερά τη γυναίκα και η 30χρονη σύντροφός του τον άνδρα, αλλά ξαφνικά ζήτησαν συγνώμη και έσπευσαν να εξαφανιστούν! Βρίσκονταν πια μακριά, όταν ο ηλικιωμένος διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά το πορτοφόλι του με 300 ευρώ και η γυναίκα ότι της είχαν κλέψει την χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό!

Το ίδιο ζευγάρι διαπιστώθηκε ότι είχε βρει ανασφάλιστο ένα σταθμευμένο όχημα και είχε αρπάξει από το εσωτερικό του ένα πορτοφόλι με προσωπικά έγγραφα. Για τα δυο περιστατικά, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές σε βάρος τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ ερευνάται αν οι δυο Ρομά εμπλέκονται και σε άλλα παρόμοια.

*** Την τραπεζική κάρτα αναλήψεων ενός ανυποψίαστου πολίτη έκλεψε μια 26χρονη Ελληνίδα στη Ρόδο και έσπευσε να κάνει αγορές και άλλες συναλλαγές με αυτήν. Η κλοπή  εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος της νεαρής σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης