Σεισμός στην Κρήτη: «Δεν έχουν καταγραφεί ζημιές», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης στον «Θέμα 104,6»
Σεισμόςστην Κρήτη 5,2 Ρίχτερ - «Δεν υπάρχει ανησυχία ούτε ζημιές», δήλωσε το πρωί στον ΘΕΜΑ 104,6 fm ο Σταύρος Αρναουτάκης
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», για τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη, ο περιφερειάρχης του νησιού Σταύρος Αρναουτάκης.
Όπως είπε δεν έχουν καταγραφεί ζημιές.
«Έχω μιλήσει και με τον δήμαρχο Ανωγείων, όπου ακούστηκε ότι ήταν το επίκεντρο και δεν υπάρχει κάποια ζημιά. Περισσότερο έγινε αισθητός στο Ηράκλειο. Ήταν μικρής διάρκειας, 5-6 δευτερόλεπτα. Έχω κάνει μια σειρά τηλεφωνημάτων. Δεν υπάρχει ανησυχία ούτε ζημιές», ανέφερε ο Σταύρος Αρναουτάκης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη