Ένα εντυπωσιακό, αλλά και επικίνδυνο φαινόμενο για λουόμενους και σκάφη, αντίκρισαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στην παραλία της Αφύτου, στη Χαλκιδική.
Στη θαλάσσια περιοχή της Αφύτου σχηματίστηκε ένας υδροστρόβιλος (αλλιώς υδροσίφωνας), δηλαδή μία στήλη ανέμου περιστρεφόμενη γύρω από τον εαυτό της, που ενώνει τα καταιγιδοφόρα σύννεφα με την επιφάνεια της θάλασσας.
Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Northmeteo.gr από μέλη της μετεωκοινότητας:
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.