Χανιά: Μαχαίρωσε μέρα μεσημέρι νεαρό και του έκλεψε τη μηχανή

Χανιά: Μαχαίρωσε μέρα μεσημέρι νεαρό και του έκλεψε τη μηχανή

Πρόκειται για έναν 29χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε 24 ώρες μετά την επίθεση, συνελήφθη και η κλεμμένη μηχανή αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της

4668565
Μέρα- μεσημέρι έζησε στιγμές τρόμου ένας νεαρός αλλοδαπός στα Χανιά, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο ο οποίος τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο για να αρπάξει τη μοτοσικλέτα του. Μάλιστα, όταν προσπάθησε να τον εμποδίσει, ο δράστης τον τραυμάτισε με το μαχαίρι, ευτυχώς ελαφρά.

Το θύμα κατήγγειλε όσα συνέβησαν την Κυριακή σε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν άμεσα τον δράστη. Πρόκειται για έναν 29χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε 24 ώρες αργότερα, συνελήφθη και η κλεμμένη μηχανή βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον 21χρονο.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πρόκληση σωματικών βλαβών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης