Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: «Έμφραγμα» στο κέντρο από δύο αθλητικές εκδηλώσεις την Κυριακή

podilates

 «26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας» και «3ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου Άρεως» - «Άβατο» το κέντρο της πόλης: Κλείνουν μέχρι το μεσημέρι Πανεπιστημίου, Πατησίων, Ακαδημίας, Σύνταγμα, Συγγρού, Β.Σοφίας, Β. Κωνσταντίνου 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 από τις 8 το πρωί έως τις 13:00, λόγω διεξαγωγής των αθλητικών εκδηλώσεων «26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας» και «3ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου Άρεως».

Όσοι επιθυμούν να κινηθούν με αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας θα ταλαιπωρηθούν, επιλέγοντας διαφορετικές διαδρομές για να φτάσουν στον προορισμό τους. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν με προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής οδούς, πλατείες και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων:

-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Στουρνάρη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ακαδημίας, Σόλωνος, Μαυρομματαίων, Ευελπίδων, Μουστοξύδη, Βαλτινών, Μπούσγου, Πριγκιποννήσων, Αγλαοφώντος, Μεγαλουπόλεως, Πλ.Γκύζη, Γκύζη και Μομφεράτου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάλβου και της Λ. Αλεξάνδρας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ιπποκράτους, Θεμιστοκλέους και Σπ. Τρικούπη, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Δεριγνύ, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αχαρνών και Μαυρομματαίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Γ’ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Πλ. Συντάγματος.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

-Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την οδό Αρδηττού), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κόκκαλη και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Κόκκαλη, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την Λ. Βασ. Κων/νου), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.

-Ιουλιανού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και Αριστοτέλους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ηπείρου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και Αχαρνών και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Βάθης και της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Αριστοτέλους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Σωκράτους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Σωκράτους, Αγ. Κωνσταντίνου, Δεληγιώργη, Λεωνίδου, Κολοκυνθούς, Θερμοπυλών και Ιάκχου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ακομινάτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Κων/νου και Δεληγιώργη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Περσεφόνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τριπτολέμου και Πειραιώς, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ιερά Οδός, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κωνσταντινουπόλεως και της οδού Πειραιώς, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πέτρου Ράλλη και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Πλ. Ομονοίας.

-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων από τη διαδρομή του Ποδηλατικού Γύρου και για όσο χρόνο διαρκέσει η εκδήλωση, εκτός από τους εξής ελεγχόμενους κόμβους: Λ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης και Λ. Βασ. Κων/νου – Ρηγίλλης (Τρούμαν).

ΣΧΟΛΙΑ (27)

kent

ο καμινης σαν δημαρχος ηταν απαραδεκτος.σε καμμια περιπτωση δεν βελτιωσε την ποιοτητα ζωης της πολης.ισα ισα που την υποβαθμισε.δυστυχως αυτοι οι ανθρωποι ειναι υπερβολικα αλλαζονες για να παραδεχθουν τα λαθη τους.

γ@μώ

το δρομικό κίνημα

Alex

ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ . ΠΑΝΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ . ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΑ ΒΟΔΙΑ . ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΕΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ , ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΑΓΕΙΤΟΥ , ΚΑΙ 5 cm ΠΑΧΟΣ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ , ΓΚΡΑΦΙΤΙ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ , ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ . Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΣΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ . ΞΕΦΤΙΛΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ .

δεντ

κανενας σεβασμος απο τον Δημο Αθηναιων για τους πολιτες του που ενω πληρωνουν υψηλοτατα δημοτικα τελη,ειναι εγκλωβισμενοι καθε Κυριακη για να βολταρουν οι τεμπεληδες και οι αργοσχολοι.Και να πληρωνονται υπερωριες εκατονταδες υπαλληλοι του Δημου.

Ελένη

Εκεί εις τας Αθήνας καμία δουλειά εκτός από το να τρέχετε και να βγάζετε selfies κάνετε; Χαχαχα

Αυτοί

Τουλάχιστον κάτι θα κάνουν!!! Εσύ που έχεις σαπίσει όλη μέρα με καφε ιντερνετ τσιγάρο κ κουτσομπολιο στο φβ τί θα κάνεις;;; Χαχαχαχα!!!!!!

Περσέας

Μπράβο σε όποιους το διοργανώνουν! Σε όλη την Ευρώπη στις πόλεις κάνουν σαββατοκύριακα εκδηλώσεις,στην χώρα των φραπεδιαριδων λαπαδων ζαχαρομπεμπεδων και πατσοκοιλιων τους ενοχλεί!

To μαρτύριο να μένεις στο Ιστορικό Κέντρο....της Αθηναμπούλ!

'Αντε πάλι κατάρες που'χουν να φάνε όλοι όσοι θα μας υποχρεώσουν σε εσώκλειστη....διαμονή...

Αληταραδες

Πάλι κλείνετε το κέντρο;

nikolassss44

αληταρά καμίνη , αντε στα τσακίδια ηλί@ιε ,εχεις βρωμίσει ολη την αθηνα παντού σκουπίδια κ ακαθαρσίες (σκατά κ ουρα ) δίπλα απο την ομόνοια , μόνο να κλείνεις το κέντρο κάθε κυριακή ξέρεις ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, οποιος βλαμένος θέλει να τρέξει με πόδια η με ποδήλατο να πάει στην πάρνηθα η στόν υμηττό η στό ...σούνιο η πιό κοντά στον αγιο κοσμά, ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ζαβά ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΛΗΤΑΡΕΣ...

Aραγε ο νέος και τόσο ...."χαρισματικός" Δήμαρχος μας...

Τι θα κάνει επ' αυτών των αθλητικών(!) ....συναντήσεων?? Θα συνεχίσει το ίδιο μπάχαλο στο κέντρο αδιαφορώντας για τον αποκλεισμό τόσων κατοίκων του αλλά και όλων όσων είναι υποχρεωμένοι λόγω έστω..δουλειάς να το περνάνε??????????????

Κατέβηκαν τα γίδια από τα βουνά

Για να τρέξουν στην πόλη! Που ζούμε, η αποβλάκωση σε όλο της το μεγαλείο. Πηγαίνετε ρε ούγκανοι δηθενέδες σελφι-αθλητές κ insta-δρομείς να τρέξετε κ να αθληθείτε στην φύση που έρχεστε μα αθληθείτε στο τσιμέντο κ στους δρόμους. Κάνουμε αμάν να έρθει ΣΚ να πάμε στο βουνό κ στην θάλασσα κ ο κάθε ηλίθιος κάνει αμαν να έρθει ΣΚ να κατέβει να τρέξει στο κολωνάκι κ στο σύνταγμα. Όλη η βλακεία συμπυκνωμένη σε μια φράση «αθλητές του πεζοδρομίου κ φραποδρομείς της πλατείας»

Σωστος

Πολύ καλά τα λες

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kikilias

O υπουργός Υγείας κινείται αθόρυβα για να τηρήσει την υπόσχεσή του προς τους γονείς του παιδιού ότι θα κ άνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τους βοηθήσει

8
elliniki_astynomia

42χρονη Ελληνίδα μαζί με πέντε ακόμη συνεργούς της τηλεφωνούσαν σε πρατηριούχους παριστάνοντας τους φαρμακοποιούς ή τους γιατρούς και τους έπειθαν ότι εκ παραδρομής κατέθεσαν στους λογαριασμούς τους χρήματα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης