Κέρκυρα: Βρήκαν και τους κλέφτες της προτομής του Γεωργίου Ράλλη

Κέρκυρα: Βρήκαν και τους κλέφτες της προτομής του Γεωργίου Ράλλη

Μόλις 36 ώρες χρειάστηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας μετά την ανεύρεση της κλεμμένης προτομής του Γεωργίου Ράλλη, για να ταυτοποιήσουν αυτούς που την είχαν ξηλώσει 

Kerkyra-protomi-Ralli
Μόλις 36 ώρες χρειάστηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας μετά την ανεύρεση της κλεμμένης προτομής του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη, για να ταυτοποιήσουν αυτούς που την είχαν ξηλώσει τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης από τη μαρμάρινη στήλη της στην Κοφινέτα της Κέρκυρας!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων, έναν 22χρονο και μία 23χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην πόλη της Κέρκυρας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι η ορειχάλκινη προτομή είχε βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής πεταμένη στην "Κόντρα Φόσα", την τάφρο που χωρίζει το Παλαιό Φρούριο από την πόλη της Κέρκυρας, από δυο αστυνομικούς που ερευνούσαν για να την εντοπίσουν. Ήδη χθες, παραδόθηκε σε εντεταλμένη αντιδήμαρχο του Δήμου Κέρκυρας και σύντομα θα τοποθετηθεί ξανά στη θέση όπου βρισκόταν εδώ και 11 χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης