Κέρκυρα: Βρήκαν και τους κλέφτες της προτομής του Γεωργίου Ράλλη
Μόλις 36 ώρες χρειάστηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας μετά την ανεύρεση της κλεμμένης προτομής του Γεωργίου Ράλλη, για να ταυτοποιήσουν αυτούς που την είχαν ξηλώσει
Μόλις 36 ώρες χρειάστηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας μετά την ανεύρεση της κλεμμένης προτομής του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη, για να ταυτοποιήσουν αυτούς που την είχαν ξηλώσει τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης από τη μαρμάρινη στήλη της στην Κοφινέτα της Κέρκυρας!
Πρόκειται για ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων, έναν 22χρονο και μία 23χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην πόλη της Κέρκυρας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.
Υπενθυμίζεται ότι η ορειχάλκινη προτομή είχε βρεθείτο απόγευμα της Κυριακής πεταμένη στην "Κόντρα Φόσα", την τάφρο που χωρίζει το Παλαιό Φρούριο από την πόλη της Κέρκυρας, από δυο αστυνομικούς που ερευνούσαν για να την εντοπίσουν. Ήδη χθες, παραδόθηκε σε εντεταλμένη αντιδήμαρχο του Δήμου Κέρκυρας και σύντομα θα τοποθετηθεί ξανά στη θέση όπου βρισκόταν εδώ και 11 χρόνια.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.