Τραπεζοκόμος «βαφτίστηκε»... Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Νοσοκομείο Άρτας

nos_-Artas

«Αρχηγός ΓΕΕΘΑ» ήταν η επαγγελματική ιδιότητα που της είχε δοθεί από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών του υπουργείου Οικονομικών 

Θα μπορούσε να θεωρηθεί όψιμη πρωταπριλιάτικη φάρσα: η παραλαβή του αποδεικτικού μισθοδοσίας προ μιας ημέρας από μία τραπεζοκόμο στο νοσοκομείο Άρτας δεν έγραφε την ιδιότητά της ως εργαζόμενης στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά μια άλλη, πολύ διαφορετική ιδιότητα.

«Αρχηγός ΓΕΕΘΑ» ήταν η επαγγελματική ιδιότητα που της είχε δοθεί από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών του υπουργείου Οικονομικών -παρότι πάνω από τον...τίτλο αναγραφόταν υποχρεωτική εκπαίδευση (ΥΕ).

Τα αντανακλαστικά της εργαζόμενης ήταν άμεσα: αναζήτησε το επόμενο σημείο της μισθοδοσίας που θα είχε ενδιαφέρον, δηλαδή το ύψος των αποδοχών της. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο πεδίο δεν εντοπίστηκε λάθος. Ο μηνιαίος μισθός της ήταν ο ίδιος που εισέπραττε, 572, 61 ευρώ.

«Ως συμβάν έχει προφανώς και μια αστεία οπτική. Ωστόσο, η δεύτερη ανάγνωση προβληματίζει για το λάθος από μία τέτοια υπηρεσία. Και μας δημιουργεί βεβαίως ανασφάλεια για το τι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε σε επίσημα έγγραφα» λέει στο protothema.gr o πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.
eggrafo02

ΣΧΟΛΙΑ (2)

κάτια, θεσσαλονίκη

Όλα τα κουλά και τα κουφά γίνονται σήμερα. Αύριο που θα κάθονται άλλοι στις καρέκλες, όπως δείχνουν τα μελλούμενα, οι του σύριζα ως αντιπολίτευση θα κάνουν πορείες, διαδηλώσεις, απεργίες για να μπλοκάρουν, δεν θα αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω, ως έχοντες το ηθικό πλεονέκτημα των αριστερών δίκαιων και κυρίως ακραιφνώς δημοκρατικών πολιτών. Θυμηθείτε αυτό που γράφω θα τα ζήσουμε

Τζών Φλωράκης

Καλοπληρωμένη βλέπω....

EX

Κανένα λάθος είναι το νέο σύστημα Σύριζα όπου ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα μπορεί να είναι υποχρεωτικης εκπαίδευσης (για να μπορεί να γινει στρατηγός ο Καρανικας η κάποιος άλλος σύντροφός ανάλογων προσόντων)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης