Υπουργείο Εξωτερικών για την χειροβομβίδα: Οι αγαστές σχέσεις φιλίας με τη Ρωσία δεν θα επηρεαστούν

rosiko-prokseneio-ekriksi

Πρόκειται  για «έκνομες και απολύτως καταδικαστέες πράξεις», τις οποίες καταδικάζουμε «απερίφραστα», αναφέρει η ανακοίνωση

Οι παραδοσιακά και σε βάθος αιώνων αγαστές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τη Ρωσία δεν πρόκειται να επηρεασθούν, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό ρίψης χειροβομβίδας τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ρωσικό προξενείο.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «έκνομες και απολύτως καταδικαστέες πράξεις», τις οποίες καταδικάζει «απερίφραστα», ενώ επισημαίνεται πως οι ελληνικές Αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών:
Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με τη ρίψη χειροβομβίδας που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στον προαύλιο χώρο της Προξενικού Τμήματος της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Αθήνα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.

Οι παραδοσιακά και σε βάθος αιώνων αγαστές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τη Ρωσία δεν πρόκειται να επηρεασθούν από ανάλογες έκνομες και απολύτως καταδικαστέες πράξεις.

Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διερεύνηση του περιστατικού και την υπαγωγή των δραστών στη δικαιοσύνη.


ΣΧΟΛΙΑ

BEKRi BUTAR

KAI φυσικά δεν θα πειραχθουν οι σχέσεις με τη Ρωσία , σύμφωνα με το ΥΠΕΞ. Οπως επίσης και οι σχε΄σεις του με το παρακράτος των ακροαριστερών βομβιστών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης