Ηράκλειο: 24χρονη γέννησε στην εντατική όπου νοσηλεύεται με γρίπη!
Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την επείγουσα καισαρική για να μην κινδυνεύσει το μωρό - Η νεαρή κοπέλα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Παραμένει νοσηλευόμενη σε μηχανική υποστήριξη
Μία 24χρονη που νοσηλεύεται με γρίπη H1N1 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου έγινε μητέρα, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι για να μην κινδυνεύσει το μωρό έπρεπε να προχωρήσουν σε επείγουσα καισαρική.
Η γυναίκα διένυε την 35η εβδομάδα της κύησης.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ Αντώνη Μακρυγιαννάκη, η επέμβαση έγινε χωρίς προβλήματα και γεννήθηκε ένα υγιές κοριτσάκι, βάρους 2.100 γρ. χωρίς ανάγκη οξυγόνου.
Το μωρό νοσηλεύεται στο τμήμα Νεογνών του νοσοκομείου.
Ο διευθυντής της ΜΕΘ, καθηγητής Δημήτρης Γεωργόπουλος, ανέφερε ότι η 24χρονη γυναίκα δεν είχε κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο, παραμένει στη ΜΕΘ σε μηχανική υποστήριξη, σε σταθερή κατάσταση.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.