Το ΕΣΡ καλεί τους ενδιαφερόμενους για τις δύο νέες τηλεοπτικές άδειες
Το ΕΣΡ καλεί τους ενδιαφερόμενους για παρουσίαση του ειδικού καταλόγου προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 8.2.2019 - Πρόκειται για τις δύο άδειες που δεν είχαν δοθεί κατά την προηγούμενη διαδικασία αδειοδότησης
Πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους για τις δύο εναπομείνασες τηλεοπτικές άδειες απηύθυνε το ΕΣΡ, με προθεσμία για την παρουσίαση του ειδικού καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 8.2.2019.
Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια της προκήρυξης για τις δύο νέες τηλεοπτικές άδειες, που δεν είχαν δοθεί κατά την προηγούμενη διαδικασία αδειοδότησης και αφορά στην εκπομπή ενημερωτικού γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.
«Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στο πλαίσιο της προκήρυξης 1/2019 για τη χορήγηση δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, με ανάρτηση στον ιστότοπό του http://www.esr.gr καλεί τους ενδιαφερόμενους, αν το επιθυμούν, να προσέλθουν στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για παρουσίαση του ειδικού καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 8.2.2019 και ώρα 10 π.μ.», αναφέρει η ανακοίνωση.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.