Λάρισα: Λήστεψε ενεχυροδανειστήριο αλλά τον έπιασαν αμέσως

Λάρισα: Λήστεψε ενεχυροδανειστήριο αλλά τον έπιασαν αμέσως

Ο νεαρός εισέβαλε στην επιχείρηση το μεσημέρι της Πέμπτης κραδαίνοντας ένα μαχαίρι και ακινητοποίησε τον υπάλληλο, ο οποίος αναγκάστηκε να τον αφήσει να αρπάξει ό,τι έβρισκε

xeiropedes-neos
Ακόμη και το... βιβλίο καταχωρήσεων άρπαξε από ένα ενεχυροδανειστήριο στην πόλη της Λάρισας ένας νεαρός, ο οποίος εισέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης κραδαίνοντας ένα μαχαίρι και ακινητοποίησε τον υπάλληλο της επιχείρησης ο οποίος αναγκάστηκε να τον αφήσει να αρπάξει ό,τι έβρισκε.

Ο 20χρονος Έλληνας ληστής άρπαξε το ποσό των 2.115 ευρώ από το ταμείο, πήρε και το επίμαχο βιβλίο όπου καταχωρούνται όσα τιμαλφή αγοράζει η επιχείρηση και έγινε... λαγός! Το θύμα ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και ξεκίνησε κινητοποίηση, που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου όπου συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν ακέραια, τόσο το χρηματικό ποσό όσο και το κλεμμένο βιβλίο το οποία αποδόθηκαν στο ενεχυροδανειστήριο, ενώ κατασχέθηκε και το μαχαίρι που είχε ακόμη πάνω του. Ο 20χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης