Άρτα: «Χτυπούσε» καταστήματα σε στοές για να μην τον βλέπουν

Άρτα: «Χτυπούσε» καταστήματα σε στοές για να μην τον βλέπουν

Ο 46χρονος Έλληνας διαρρήκτης φορούσε... κάλτσες στα χέρια αντί για γάντια για να μην αφήνει αποτυπώματα

xeiropedes-andras
Προτιμήσεις στα καταστήματα που βρίσκονταν μέσα σε στοές στην πόλη της Άρτας είχε ένας 446χρονος Έλληνας διαρρήκτης, ώστε να μην φαίνεται όταν παραβίαζε τις εισόδους τους φορώντας... κάλτσες στα χέρια αντί για γάντια.

Ωστόσο, στην τελευταία του προσπάθεια να διαρρήξει ένα οπωροπωλείο, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά εντοπίστηκε και από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου η προανάκριση αποκάλυψε ότι είχε «χτυπήσει» ένα κατάστημα εμπορίας ειδών καφέ, ένα αρτοποιείο, δυο κομμωτήρια, ένα καφενείο και ένα κατάστημα με γαλακτοκομικά προϊόντα και αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλο ένα καφενείο και ένα κρεοπωλείο.

Εκτός από τα χρηματικά ποσά που άρπαζε από τις ταμειακές μηχανές, ο 46χρονος είχε κλέψει συνολικά τρεις ηλεκτρικές συσκευές, έναν φορητό υπολογιστή, φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα προϊόντα.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν τα κατσαβίδια και ο λοστός που χρησιμοποιούσε στις διαρρήξεις, οι κάλτσες που έφερε στα χέρια, ένας σουγιάς και έξι ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Άρτας στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης