Συνεχίζεται η δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη: Ψύχραιμος και ευδιάθετος ο επιχειρηματίας στο δικαστήριο

Συνεχίζεται η δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη: Ψύχραιμος και ευδιάθετος ο επιχειρηματίας στο δικαστήριο

Η διαδικασία εκτιμάται πως θα συνεχιστεί με τις ερωτήσεις που θα απευθύνουν οι αντίδικοι δικηγόροι στον απαχθέντα επιχειρηματία και σε άλλους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης

lebidakis_ar
Οι λεπτομέρειες της απαγωγής που συγκλόνισαν την Κρήτη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα αναβιώνουν και πάλι σήμερα στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Η  ακροαματική διαδικασία για τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε ο 54χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ξεκίνησε στις 9 το πρωί.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης προσήλθε στο δικαστήριο, για μία ακόμη φορά ευδιάθετος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατάθεσή του, η οποία και είχε διακοπεί την περασμένη Πέμπτη, πρώτη ημέρα της πολύκροτης δίκης, η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών κύκλων αναμένεται να διαρκέσει επί μακρόν. 

Η σημερινή διαδικασία συνεχίζεται με την κατάθεση Λεμπιδάκη και τις ερωτήσεις των αντιδίκων, ενώ ο δεύτερος μάρτυρας είναι ο αδελφός του επιχειρηματία Μανόλης Λεμπιδάκης, ο οποίος ήταν το πρόσωπο που έκανε τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης δοκιμασίας.

Την περασμένη Πέμπτη, κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία ο ίδιος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ψύχραιμος και ευδιάθετος, και μάλιστα προσερχόμενος στη θέση του μάρτυρα για την πρώτη του κατάθεση χαιρέτισε δια χειραψίας κάποιους από τους κατηγορούμενους στο εδώλιο.

Στη λακωνική του δήλωση μετά το τέλος της πρώτης ημέρας της δίκης ο γνωστός επιχειρηματίας είχε δηλώσει:

Κλείσιμο
«Δε νιώθω μίσος γι’ αυτούς τους ανθρώπους, παρά μόνο λύπη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους καθώς θα αναγκαστούν τώρα να βρεθούν στη φυλακή. Όμως η δικαιοσύνη είναι η ασπίδα της κοινωνίας και θα πράξει το καθήκον της».

Μιχάλης Λεμπιδάκης


Πηγή:Cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης