Κλειστός είναι από τις 9:30 το πρωί ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό καθ' υπόδειξη της αστυνομίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς να σταματούν.
Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Στις 11 υπάρχει κάλεσμα για αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 11:30 υπάρχει διαδικτυακό κάλεσμα για «κίτρινα γιλέκα» στο Σύνταγμα.
Στην πλατεία Συντάγματος έχουν δώσει, τέλος, ραντεβού για τις 12:30 συνταξιούχοι για να πραγματοποιήσουν στη συνέχεια πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα