Λίγη ώρα αφότου οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν στα δικαστήρια, έγινε γνωστό ότι η δίκη δεν θα ξεκινήσει σήμερα - Ενας εκ των κατηγορουμένων εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης
Για την ερχόμενη Πέμπτη διεκόπη η δίκη για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη που θα ξεκινούσε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.
Λίγη ώρα αφότου οι κατηγορούμενοι είχαν προσαχθεί στα δικαστήρια, έγινε γνωστό ότι η δίκη δεν θα ξεκινήσει σήμερα τελικά αλλά την ερχόμενη Πέμπτη.
Ο λόγος είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης. Ζήτησε να του οριστεί ένας ωστόσο επειδή αυτό απαιτεί ένα χρονικό διάστημα τριών ημερών τουλάχιστον, το δικαστήριο διεκόπη έτσι ώστε να οριστεί συνήγορος.
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εμφανίστηκε χαμογελαστός αλλά δεν έκανε δηλώσεις καθώς όπως είπε «δεν είναι σωστό να μιλήσω τώρα».
Δείτε βίντεο:Απαγωγή Λεμπιδάκη: Διεκόπη για την Πέμπτη η δίκη
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη