ΟΠΑΠ: Οι επιδόσεις του τρίτου τριμήνου επιβεβαιώνουν τη σταθερή πρόοδο

opap1

Για το εννεάμηνο του 2018, ο ΟΠΑΠ σημείωσε καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) ύψους 1.106,3 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 5,8% σε ετήσια βάση

Ένα ακόμη βήμα προόδου προς την υλοποίηση του Οράματος 2020 ήταν το τρίτο τρίμηνο του 2018 για τον ΟΠΑΠ, όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ντάμιαν Κόουπ, κατά την τηλεδιάσκεψη για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του εννεάμηνου του 2018.

Για το εννεάμηνο του 2018, ο ΟΠΑΠ σημείωσε καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) ύψους 1.106,3 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 5,8% σε ετήσια βάση. Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) ενισχύθηκαν κατά 9,4% και διαμορφώθηκαν στα 244,6 εκατ. ευρώ. Τα καθαρά κέρδη του εννεάμηνου ανήλθαν σε 105,2 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,8%.

Σε σχέση με τις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ, ο κύριος Κόουπ στάθηκε στην επένδυση της εταιρείας στο δίκτυο των καταστημάτων, τις online δραστηριότητες, την αυξανόμενη συνεισφορά των παιγνιομηχανημάτων (VLTs), καθώς και την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας με νέα προϊόντα αθλητικού στοιχηματισμού και αριθμοπαιγνίων.

«Καθώς πλησιάζουμε το τέλος του έτους, την περίοδο με την υψηλότερη εμπορική κίνηση, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανταποκριθούμε, τόσο στις δικές μας προσδοκίες, όσο και στη μακροπρόθεσμη φιλοδοξία μας να καθιερώσουμε τον ΟΠΑΠ ως μια εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκόσμιου επιπέδου. Ταυτόχρονα, οριστικοποιούμε τα αναπτυξιακά μας σχέδια ενόψει ενός απαιτητικού 2019», σχολίασε ο κύριος Κόουπ.

Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός του δικτύου

Η επένδυση του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του συνεχίζεται και έχει ήδη σημειωθεί σημαντική πρόοδος. Σήμερα, έχουν ανοίξει 420 νέα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στόχος της εταιρείας είναι τα νέα καταστήματα να ανέλθουν σε 450-500 έως το τέλος του έτους. Επιπλέον, ο κύριος Κόουπ αναφέρθηκε στο άνοιγμα του πρότυπου καταστήματος της εταιρείας, το οποίο, όπως είπε, αναβαθμίζει την παικτική εμπειρία και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον συνολικό εκσυγχρονισμό των πρακτορείων ΟΠΑΠ στο μέλλον.

Οι online δραστηριότητες του ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη προχωρήσει στην παρουσίαση του νέου Pamestoixima.gr, το οποίο προσφέρει ιδιαίτερα βελτιωμένες και ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Σταθερή ανάπτυξη για τα VLTs – Ενίσχυση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου

Η ανάπτυξη του δικτύου των VLTs εξελίσσεται σταθερά. Σήμερα, έχουν τεθεί σε λειτουργία 17.400 παιγνιομηχανήματα σε αποκλειστικά καταστήματα και πρακτορεία ΟΠΑΠ. Στόχος της εταιρείας είναι να έχουν εγκατασταθεί περίπου 19.000 VLTs έως το τέλος του έτους. Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει το σχεδιασμό της για προϊοντικές βελτιώσεις.

Ο κύριος Κόουπ αναφέρθηκε στα νέα παιχνίδια ΚΙΝΟ Μονά-Ζυγά και Στήλες και Virtual Sports Πρωτάθλημα, που διατίθενται στα πρακτορεία. Όπως σημείωσε, τα νέα προϊόντα ενισχύουν το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, έχουν τύχει θερμής υποδοχής στις πρώτες ημέρες της διάθεσης τους και αποτελούν ελκυστικές επιλογές για τους πελάτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ. Επίσης, αναφορικά με την ανάπτυξη των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), αυτή προχωρά βάσει του σχεδιασμού, με περισσότερες από 4.000 να έχουν εγκατασταθεί μέχρι τώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zos0

Ο γνωστός ποινικολόγος απέρριψε τις κατηγορίες για εκβιασμό - Τόνισε ότι ήταν άστοχος ο τρόπος με τον οποίο συνελήφθη - Υπογράμμισε ότι σύντομα θα αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε  εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ  επέμεινε  στην αγωγή εναντίον της Κατερίνας Παπακώστα - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

2
kypros_serial_killer

Ο λοχαγός serial killer δεν ανησύχησε ούτε όταν εντοπίστηκε το πρώτο πτώμα στο Μιτσερό – Εμφανιζόταν σε δημόσιες εκδηλώσεις ως φωτογράφος – Οδηγήθηκε σήμερα για εξέταση σε ψυχίατρο 

4