12χρονος τσαντάκιας συνελήφθη στην Καλαμάτα

12χρονος τσαντάκιας συνελήφθη στην Καλαμάτα

Συνελήφθη ο 43χρονος πατέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου - Κατηγορίες και για τη μητέρα, η οποία αναζητείται από την αστυνομία

anilikos
Τα έχασε μια γυναίκα η οποία περπατούσε στην Καλαμάτα, όταν είδε έναν πιτσιρίκο να αρπάζει μέρα- μεσημέρι την τσάντα της που είχε μέσα 40 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα και να εξαφανίζεται τρέχοντας! Μάλιστα, ο μόλις 12 χρόνων δράστης ήταν γνωστός της!

Η 37χρονη κατήγγειλε την αρπαγή στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας εντόπισαν τον λιλιπούτειο κλέφτη και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος λόγω της μικρής του ηλικίας. Ωστόσο, συνελήφθη ο 43χρονος πατέρας του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, όπως και η 48χρονη μητέρα του αγοριού που δεν βρέθηκε για να συλληφθεί.

*** Ηλικιωμένος με τη βοήθεια ενός νεαρού ξάφρισαν μια 72χρονη γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας! Ο 68χρονος «δάσκαλος» απέσπασε με διάφορες προφάσεις την προσοχή της ηλικιωμένης, δίνοντας ευκαιρία στον 21χρονο συνεργό του να «βουτήξει» χρήματα μέσα από το πορτοφόλι της! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος των δραστών, αλλά δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης