Αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων: Επικοινωνιακά σόου οι ενέργειες του Ρουβίκωνα

astynomia-96-768x511

«Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι απολαμβάνει μίας ατιμωρησίας και μίας ιδιαίτερης προσοχής ειδικά από το πολιτικό καθεστώς που υπάρχει τώρα», κατήγγειλε στον «Θέμα 104,6», ο Σταύρος Μπαλάσκας

«Οι συνάδελφοι κυκλώθηκαν από 10-15 άτομα που μόνο με την παρουσία τους ήταν απειλητικοί. Ξέρουν οι Ρουβίκωνες ότι είναι υποχρέωση του αστυνομικού οργάνου εάν δηλώσει την ιδιότητά του είναι υποχρεωμένος να επιδείξει και την αστυνομική του ταυτότητα. Εντυπώσεις πάνε να κλέψουν, κάνουν ένα επικοινωνιακό σόου. Αν οι συνάδελφοι δεν έδειχναν την ταυτότητα, θα τους έκαναν ''τούμπανο'' στο ξύλο. Ήταν πολλά τα άτομα και δεν υπήρχε περίπτωση να τους σώσει τίποτα», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ 104,6» και στους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας.

«Αυτοί οι τύποι δρουν επικοινωνιακά, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, είναι διαβασμένοι. Το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν επικοινωνιακά να ανέβουν στην επικαιρότητα, στα μάτια του κόσμου. Η αναρχική συλλογικότητα του Ρουβίκωνα ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι απολαμβάνει μίας ατιμωρησίας και μίας ιδιαίτερης προσοχής ειδικά από το πολιτικό καθεστώς που υπάρχει τώρα. Με αυτές τις πράξεις του προσπαθεί να διαφημιστεί. Δεν είναι ανόητοι άνθρωποι να κάνουν βαριές πράξεις οι οποίες άπτονται στον ποινικό κώδικα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι «στη Θεσσαλονίκη, ο συνάδελφος βρέθηκε για φυσική του ανάγκη τη λάθος στιγμή σε λάθος σημείο. Οι αριστεροί στην Ελλάδα και ειδικά οι Κομμουνιστές έχουν μία ευαισθησία για την παρουσία αστυνομικών στις προσωπικές τους συγκεντρώσεις. Ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση. Η συμπεριφορά από τα μέλη του ΠΑΜΕ απέναντι στον αστυνομικό δεν ήταν και η ενδεικνυόμενη».


ΣΧΟΛΙΑ (4)

ONNEΔiτns

Koύληηηηη Koύληηηηηηηηηη Koύληηηηηηηηηηηηηηη... ξέρω ότι εσύ θα ΄τους κλείσεις το indymedia και θα τους βγάλεις τις κoυκούλες όπως ο προκάτoxός σου ο Σαμαράς!!! Ααα όλα και όλα... εμείς σαν κόμμα είμαστε σκλnρoί με τους αριστερoύς!

93% ... έτσι βεντούζα, βεντούζα

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα

Νικόλας

Ποιοι ειναι αριστεροί ο Ρουβικωνας??? χαχαχαχχα τα ορφανά του Σόρος και του τσίπρα είναι αριστεροί??? χαχαχαχαχα σε καλό σου!!!!!!

Ντροπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ H OXI MIA ΦOPA PEZIΛI EXETE ΓINEI.....AN ΔEN MΠOPEITE NA ΠPOΣTATEΨETE TON EΛΛHNA NA ΠAPAITHΘEITE AΠO THN AΣTYNOMIA KAI NA KANETE KAΠOIA AΛΛH ΔOYΛEIA.....ΠOY ΣAΣ AΞIZEI!!! ΑΝ BPEITE ΠOTE...

@Ρουβίκοτες

Πρόκειται ξεκάθαρα για τα Τάγματα Εφόδου του Τσύριζα, αντίστοιχα με τα SA του Χίτλερ.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4619020

Ανθρωποι από τον χώρο της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού έδωσαν το παρών στη Ζωοδόχο Πηγή Μελισσίων και τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία