Μεταφύτευση ελαιοδέντρων στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής

kan87

Η μεταφορά των ελαιοδέντρων γίνεται από περιοχές της Αχαΐας όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα εκσυγχρονισμού του σιδηροδρόμου

Ξεκίνησε, σήμερα Παρασκευή, η μεταφύτευση ελαιοδέντρων στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, υπάλληλοι του Δήμου, φύτεψαν την πρώτη ελιά, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στη δεύτερη είσοδο του Νέου Βουτζά.

Η μεταφορά των ελαιοδένδρων γίνεται από περιοχές της Αχαΐας όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα εκσυγχρονισμού του σιδηροδρόμου, και εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της εταιρίας που έχουν στόχο να μην χαθεί ούτε ένα δένδρο από τις περιοχές που θα περάσει το τρένο.

mati1
mati2


Είναι σημαντικό ελιές υπεραιωνόβιες να συνεχίσουν να ζουν, προσφέροντας το οξυγόνο τους στην Αττική.

Η μεταφύτευση που είναι σε εξέλιξη κατά μήκος της Λεωφόρου Μαραθώνος και σε άλλες όμορες περιοχές, πραγματοποιείται με τον συντονισμό του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και με την συνδρομή των τοπικών αρχών.

mati3
mati4
mati5

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Δήμος Αλεξ/πολης

Εμείς εδώ τα κόβουμε γιατί κρύβουν τις βιτρίνες συνεπώς ευθύνονται που δεν πατάει κόσμος στα μαγαζιά. Μετά τα κούτσουρα τα πουλάμε παράνομα και βγάζουμε και κάνα φράγκο αμαλάκι. Αν μας ρωτάνε εμείς λέμε ξεράθηκαν ή θα στράβωσαν και θα έπεφταν.

Kitkat

Γελάνε κι οι κότες! Άπειρα έξοδα για ένα μηδενικό αποτέλεσμα! Με τα ίδια χρήματα που ξοδεύουν για να μεταφυτευθεί μια μεγάλη ελιά, θα φύτευαν 100 ελιές ή άλλα δένδρα μονοετή -2ετη με σίγουρη επιτυχία! Μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων γίνεται αυτό ή για να καρπωθεί κάποιος κατι!! Δεν τρώμε κουτόχορτο κύριοι, τα ποσοστά επιτυχίας στα μεγαλύτερα φυτά είναι σχεδόν μηδενικά.... Έλεος!!!

LOL

Πολύ έξυπνο να βάλτε ελιές! Μετά βάλτε και πεύκα... Για να έχουμε σε λίγα χρόνια, ένα σίγουρο "Μάτι" ακόμα...

Εξαιρετικό έργο

Πολύ καλή κίνηση.

AV

Μπράβο βάλτε ελιές για σίγουρο προσάναμμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

car

Tο βάθος στο οποίο όπου βρίσκεται το όχημα αγγίζει περίπου τα 18 – 20 μέτρα - Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τις έρευνες των δυτών της ΕΜΑΚ - Η γυναίκα εξαφανίστηκε τη Δευτέρα

1
themos_arthro

Το ΘΕΜΑ πενθεί την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη.
Άφησε την τελευταία του πνοή απόψε μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο

354