Πρέβεζα: Κατάστημα έκανε delivery... «φιξάκια» με χασίς κατ' οίκον

Πρέβεζα: Κατάστημα έκανε delivery... «φιξάκια» με χασίς κατ' οίκον

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας

preveza_narkotika
Με τη «βιτρίνα» νόμιμης επιχείρησης που κάνει διανομές φαγητών στους πελάτες της λειτουργούσε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας μιας 26χρονης στην Πρέβεζα, αλλά όλοι όσοι απασχολούνταν σε αυτό έκαναν και delivery... «φιξάκια» με χασίς το οποίο έκρυβαν στο πατάρι!

Οι ύποπτες διανομές έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, που οργάνωσαν επιχείρηση για έρευνα στο μαγαζί στο πατάρι του οποίου ο εκπαιδευμένος σκύλος τους ανακάλυψε κρυμμένες στο πατάρι 66 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 483,7 γραμμαρίων έτοιμες προς πώληση!

Η ιδιοκτήτρια συνελήφθη μαζί με μια ακόμη 49χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 27 και 25 χρόνων, από τους οποίους ο πρώτος έκρυβε τα ναρκωτικά και παρέδιδε τα «φιξάκια» στον δεύτερο, ο οποίος έκανε τις διανομές στα σπίτια των ενδιαφερόμενων πελατών! Οι δυο άνδρες διαχειρίζονταν και τα χρήματα που προέρχονταν από τις πωλήσεις, ενώ το χασίς που βρέθηκε το είχε προμηθεύσει ένας άλλος 25χρονος, ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,1 γραμμαρίων σε αυτό του 27χρονου. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν συμμετείχαν και άλλοι στο κύκλωμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης