Λαμία: Καταδίωξε τους διαρρήκτες αλλά του ξέφυγαν

diarriksi-lostos

Ρίσκαρε τη ζωή του αλλά δεν κατάφερε να τους προλάβει

Με κίνδυνο της ζωής του καταδίωξε τέσσερις νεαρούς που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στην περιοχή Κάτω Ρεβένια της Λαμίας ο ιδιοκτήτης, όταν επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης μαζί με την σύζυγό του και τους είδε να... πηδούν από τη βεράντα!

Όμως, εκείνοι σκόρπισαν και χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι.

Όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, οι διαρρήκτες ήταν 20 ως 25 χρόνων, αλλά φούτερ με κατεβασμένες κουκούλες και δεν κατάφερε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους.

Όταν το ζευγάρι μπήκε στο σπίτι, το βρήκε σαν... βομβαρδισμένο καθώς οι εισβολείς που είχαν παραβιάσει την πίσω πόρτα της κουζίνας είχαν πετάξει τα πάντα στο δάπεδο, ώσπου να βρουν τα μετρητά και τα κοσμήματα του ζεύγους, τα οποία πρόλαβαν να αρπάξουν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Kalavryta

«H σφαγή των Καλαβρύτων παραμένει ανοιχτή πληγή και συμβολίζει μέχρι και σήμερα εκατοντάδες παρόμοιων, διαπραχθέντων στην Ελλάδα, εγκλημάτων, από το Δίστομο μέχρι την Κάνδανο», αναφέρεται στο άρθρο της Deutschlandfunk

xrch0

Από τις σχετικές καταγραφές τελευταίων χρήσεων του οπλισμού του Τμήματος, προκύπτει ότι ένα από αυτά «χάθηκε» περιέργως τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ άλλο ένα... εξαφανίστηκε, εξίσου μυστηρίωδως, προ δύο-τριών εβδομάδων

12