Κυκλώνας «Ζορμπάς»: Χωρίς ρεύμα περιοχές της ανατολικής Αττικής και των βορείων προαστίων

Κυκλώνας «Ζορμπάς»: Χωρίς ρεύμα περιοχές της ανατολικής Αττικής και των βορείων προαστίων

Πολύωρες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε Παλλήνη, τμήμα της Αρτέμιδας, Ανάβυσσο, Βριλήσσια, Σούνιο και Μαραθώνα - Συστάσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ

4567115
Τεράστια προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχουν δημιουργηθεί από τον κυκλώνα «Ζορμπά» που χτύπησε και την Αττική στο πέρασμα του, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, κ Κωνσταντίνο Μανιατη ο οποίος μίλησε στο protothema.gr τονίζοντας πως πάνω από 500 βλάβες έχουν σημειωθεί το τελευταίο 48ωρο στην Ανατολική Αττική.

Όπως εξήγησε ο κ. Μανιάτης τα ακραία για την εποχή καιρικά φαινόμενα έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο διανομης ηλεκτρισμού ενώ οι ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό δεν βοηθούν αυτές τις ώρες την γρήγορη αποκατάσταση των βλαβών με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να μένουν για ώρες χωρίς ρεύμα.

«Έχουμε αρκετές διακοπές ρεύματος στο κομμάτι της Ανατολικής Αττικής, από την Ανάβυσσο και το Σούνιο μέχρι και τη Νέα Μάκρη και τον Μαραθώνα. Εδώ και 48ώρες περίπου, που έχει ξεκινήσει η κακοκαιρία έχουμε παρά πολλά προβλήματα και στα Βόρεια Προάστια. Οι βλάβες είναι πάρα πολλές έχουμε αποκαταστήσει αρκετές από αυτές ωστόσο όσο το φαινόμενο δυναμώνει οι βλάβες αυξάνονται. Στο κομμάτι το παραλιακό οι βλάβες ξεπερνούν τις 500».

Ο ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα συστήνει στους πολίτες, να μην προσεγγίζουν σε καμία περίπτωση αγωγούς ή άλλα στοιχεία του Δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης εντοπίσει αγωγό ή άλλο στοιχείο του Δικτύου στο έδαφος, θα πρέπει να ειδοποιήσει άμεσα τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ ή να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης