Τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας - Μεγάλο μποτιλιάρισμα
Ουρά χιλιομέτρων στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας
Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που βρίσκονται στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.
Αιτία είναι η σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων στη Νέα Φιλαδέλφεια Ροσινιόλ και η ακινητοποίηση ακόμη ενός ΙΧ στο ύψος της διασταύρωσης με την Αχαρνών λόγω βλάβης.
Σύμφωνα με την Τροχαία, σε λίγη ώρα αναμένεται να έχουν απομακρυνθεί τα αυτοκίνητα προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Λόγω των δύο συμβάντων, το μποτιλιάρισμα που έχει δημιουργηθεί εκτείνεται σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.