Γυναίκες έκλεβαν ρούχα και καλλυντικά σε Τρίκαλα και Πάτρα

liko

Οι κλοπές έγιναν αντιληπτές από τους υπαλλήλους

Με ρούχα που άρπαζε χωρίς να γίνει αντιληπτή από τα εμπορικά καταστήματα των Τρικάλων, γέμιζε τη ντουλάπα της μία 30χρονη Ελληνίδα! Μάλιστα, μέσα σε ένα μόνο απόγευμα, την περασμένη Παρασκευή, έκλεψε διάφορα είδη ένδυσης από δυο μαγαζιά που επισκέφθηκε διαδοχικά!

Ωστόσο, οι κλοπές έγιναν αντιληπτές από τους υπαλλήλους, οι οποίοι είδαν την εικόνα της δράστιδας στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας και την έδωσαν στους άνδρες της Ασφάλειας. Η «μακρυχέρα» 30χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. λίγο μετά την δεύτερη κλοπή, συνελήφθη και τα κλεμμένα εμπορεύματα αποδόθηκαν στους υπαλλήλους των καταστημάτων. Η νεαρή ανακρίνεται για άλλες κλοπές που ενδέχεται να έχει διαπράξει και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

*** Για παρόμοια κλοπή, όχι όμως ρούχων αλλά καλλυντικών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα το απόγευμα της Παρασκευής, μια 20χρονη Ελληνίδα. Η νεαρή γυναίκα έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος να κλέβει καλλυντικά αξίας 120 ευρώ από τις προθήκες καταστήματος και ενημερώθηκαν αμέσως οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών της άσκησε δίωξη για κλοπή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kadoi

Αυτή τη στιγμή, καταγράφονται περίπου 1.000 ελλείψεις σε κάδους απορριμμάτων στον κεντρικό δήμο, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε περιοχές του Β’ δημοτικού διαμερίσματος, όπως για παράδειγμα η Ξηροκρήνη