Βαρύτατη ποινική δίωξη στον 58χρονο που συνελήφθη για το βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

police-men

Ο 58χρονος μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε όμως και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Στην άσκηση βαρύτατης ποινικής δίωξης σε βάρος του 58χρονου Ρομά, ο οποίος συνελήφθη σήμερα από τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση βιασμούς μιας 22χρονης κοπέλας στο Ζεφύρι προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές. Ειδικότερα, σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, της κατοχής και της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών αλλά και της μη έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας. Ο 58χρονος μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες, ζήτησε όμως και έλαβε, ως έχει το δικαίωμα, προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί την ερχόμενη Δευτέρα.


Ειδικότερα, ο 58χρονος Ρομά φέρεται να προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες τη νεαρή γυναίκα με την οποία ήρθε σε σεξουαλική επαφή. Η 22χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε γενετικό του υλικό στο σώμα της 22χρονης.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

κι εδώ ρομα?

Να δω τι άλλο περιμένετε για να τους πετάξετε έξω.

Ζαμάν φου

Τί άλλο θα μπορούσε να είναι στην περιοχή που βρέθηκε εκτός από Ρομά;ς

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

asths

Όταν ο υπάλληλος των ενημέρωσε για το ποσό που θα έπρεπε να καταβάλει κάθε μήνα προκειμένου να ρυθμισθούν οι οφειλές του και να επανασυνδεθεί το ρεύμα, ο άνδρας, σε κατάσταση εκτός εαυτού, πήρε χάπια 

eisaggelia-protodikon-athinas

Προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα μετά τη δημοσιoποίηση στον ηλεκτρονικό Τύπο πληροφοριών που περιέχονταν σε σφραγισμένο φάκελο