Έκλεισε η Εγνατία Οδός μέσα στη νύχτα: Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ζωοτροφών

fotia-volvi

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα ενώ εκινείτο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Βόλβης, κοντά στο χωριό Μεγάλη Βόλβη - Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική  η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα ενώ εκινείτο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Βόλβης, κοντά στο χωριό Μεγάλη Βόλβη.

Από το αυτοκίνητο η φωτιά μεταφέρθηκε σε αποθήκη που ήταν γεμάτη σανό, η οποία «άρπαξε» από άκρη σε άκρη, με αποτέλεσμα πυκνοί καπνοί να καλύψουν την Εγνατία Οδό στην περιοχή.

Τροχαία και πυροσβεστική αποφάσισαν για λόγους ασφαλείας να διακόψουν την κυκλοφορία στο σημείο για λόγους ορατότητας. Τα αυτοκίνητα εκτρέπονταν από τον κόμβο Προφήτη δυτικά κι από τον κόμβο Ρεντίνας ανατολικά.

Σύμφωνα με το seleo.gr, διερχόμενα οχήματα είχαν εγκλωβιστεί και οι οδηγοί τους περίμεναν να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική  η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

pirosve_volvi

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Σανοφάγος

Συμφορά, καταστράφηκε το πλεόνασμα που θα μοιράζανε πίσω στην κοινωνία! Μα γιατί όλα πια στο σύμπαν να συνωμοτούν κατά του Μεγάλου Αρχηγού Τσίπρα;!

Γτ

είχα την τύχη να είμαι σε ένα απο τα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα. Περιμέναμε σταματημένοι στην εθνική για μιάμισυ με δύο ώρες με μόνη επαφή με τις αρχές ενα περιπολικό που ήρθε, μας ρώτησαν τι κάνουμε εδώ(!!!) και εφυγε! Επειτα μας άφησαν να προχωρήσουμε για να φτάσουμε στα διόδια ενάμισυ χλμ πιό κάτω όπου ολοι μας πληρώσαμε για να τους ευχαριστήσουμε για την ευχάριστη αναμονή! Ναι τόσο ΞΕΦΤΙΛΑ: αντί να τα ανοίξουν για να απομακρυνθούν τα 200 - 300 αυτοκίνητα απο τη φωτιά έκαναν τους χαζούς και μας εβαλαν πάλι ουρά να πληρώσουμε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης