Ξεκίνησε η κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων

katedafisi

Ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων περιλαμβάνει 22 κτίσματα και επαναλαμβάνεται η πρόθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες κατεδάφισης και για τα υπόλοιπα αυθαίρετα

Την έναρξη, χθες, του πρώτου κύκλου κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα- Διονύσου, κοινοποιεί, με δήλωσή του που διανεμήθηκε από το γραφείο Τύπου του ΥΠΕΝ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Γίνεται γνωστό ότι ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων περιλαμβάνει 22 κτίσματα και επαναλαμβάνεται η πρόθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες κατεδάφισης και για τα υπόλοιπα αυθαίρετα.

Η δήλωση του κ. Σταθάκη έχει ως εξής:

«Η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιτάχυνση της κατεδάφισης 3.200 αυθαιρέτων κτισμάτων στην Αττική υλοποιήθηκε με νομοθετικές παρεμβάσεις πριν από λίγες εβδομάδες. Χθες, ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος των κατεδαφίσεων που περιλαμβάνει 22 παραδοτέα κτίσματα στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα-Διονύσου. Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα επιταχυνθούν οι κατεδαφίσεις μέσω διαδοχικών νέων προκηρύξεων διαγωνισμών».

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (15)

στη χώρα της Τασιας

3,200 αυθαίρετα μονο στη Αττικη φαντασου τι τρελες μασες θα εκαναν καποιοι πολεοδομοι κλπ.δεν βρεθηκε ουτε ενας πολιτικος ποτε να πει μια κουβεντα τοσα χρονια ρε τι κανετε δεν πρεπει να χτιζετε εκει θα σας το γκρεμισουμε ειναι παρανομο ετσι λεει ο νομος.Ουτε ενας κερατας.

Ας

Μας ενημερώσει κάποιος, τι σοι κατεδαφίσεις ειναι αυτές. Μήπως μας δουλεύουν για μια ακόμα φορά.

ΔΥΝΑΤΆ!

Τσίπρα βάστα γερά. Να τελειώνουμε οριστικά με την πεμπτοκοσμική πελατοκρατία της ΝΔ.

Mikros

ΑΣ ΠΆΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΆ ΑΠΌ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΠΡΈΛΕΣ ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΙ ΠΆΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΘΑΊΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΓΚΡΕΜΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ..... ΟΎΤΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΙΣΩ ΔΕΝ ΜΕ ΆΦΗΝΑΝ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΟΥ.... ΑΦΟΎ ΚΎΡΙΕ ΣΎΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΑΙΑ

Ἀριστοτελης Ντοβόρης ὁμηριστὴς συγγραφεύς.

Τὶ πρέπει νὰ γείνῃ εἰς τὴν θέσιν « Μάτι» οὕτως ὥστε ἂν ἐκδηλωθῇ πυρκαϊὰ νὰ μὴ ὑπάρξουν νεκροὶ συνάνθρωποί μας; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ α’ Κατεδάφισις τῶν πληγέντων οἰκοδομῶν. -------------------------------------- β’ Διάνοιξις τῶν ὁδῶν (εἰς πλάτος καὶ μῆκος) δι᾿ ὑποχρεωτικῆς εἰσφορᾶς γῆς 5 - 10 % ἐκ πάντων τῶν οἰκοπέδων, δηλαδὴ ἀναδασμὸς τῶν ἐκτάσεων. γ’ Κατασκευὴ παραλιακῆς ὁδοῦ. ---------------------------------------------------- δ’ Κατασκευὴ εἰς τὸ κέντρον τοῦ χώρου ἀσφαλοῦς καταφυγίου ὀρύγματος μὲ πρόσβασιν εἰς τὴν θάλασσαν ὕπερθεν αὐτοῦ νὰ ὑπάρχῃ ἀνοικτὸς χῶρος - ἄνευ δένδρων - διὰ συγκεντρώσεις τῶν πολιτῶν λόγῳ ἐκτάκτου ἀνάγκης. ε’ Ἀγκυροβόλησις παρωπλισμένου πλοίου εἰς τὸ κέντρον τοῦ κόλπου τῶν Πεταλιῶν: 38.077077, 24.096690 φέρον σωστικὰς λέμβους καὶ ἕτερα μέσα δι᾿ ἄμεσον ἐπέμβασιν εἰς τὰς πέριξ αὐτοῦ παραλίας, ἀπόστασις 10 χλμ. ἐκ περιοχῶν: Σχοινιάς, Νέα Μάκρη, Ζούμπερι, Ἅγ. Ἀνδρέας, Μάτι, Ῥαφήνα κἄ --------------------------------------------------------------------------------------------- τὸ σχέδιον αὐτὸ ἂς προσαρμοσθῇ ἀνὰ τὴν Ἑλλάδα εἰς δασικὰς παραλιακὰς θέσεις μὲ οἰκισμοὺς αὐθαιρέτους καὶ νομιμοφανεῖς. --------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------- Ἀριστοτέλης Ντοβόρης ὁμηριστὴς συγγραφεύς.

Εν ΠΑΣΩΚ αδερφός του Ηλία

Ηλία ριχτο, ουδέ ένα έλεος

...

Ναι, γκρεμίστε τα κατεδαφιστέα γρήγορα για να αναδασοθ... ανοικοδομηθούν νέα!

ppan

...άξιο απορίας.....υπάρχουν 3.200 που δεν μπόρεσαν να νομιμοποιήσουν τα αυθαίρετα τους.......!!!!!!!!!......μα καλά.....δεν ρώτησαν έναν υπουργό...;...έναν βουλευτή...;...εναν δημοτικό υπάλληλο..;;;....κάποιον τέλος πάντων..........!!!!!!

ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Γκρεμίζουν τοίχους από σπίτια καμένα που ούτως ή άλλως θέλουν κατεδάφιση.

Dr. bullDozer

Στο Σούνιο γίνονται αυτές οι κατεδαφίσεις. Όσο δε για αρκετούς από τους Ματιώτες, θα έρθει η ώρα τους, μη βιάζεσαι.

θεσπρωτος

Παλι οι τσιγγανοι ...θα την πληρωσουν , παλι τσαντιρια ....θα κρεμισουν και τις βιλες θα τις νομιμοποιησουν

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

thes_metro_main

Στον χώρο πρόκειται να μεταφερθεί τις επόμενες εβδομάδας ο πρώτος συρμός του μετρό από την Ιταλία και στη συνέχεια ορισμένοι ακόμη, με τους οποίους θα ξεκινήσουν δοκιμές αρχικά στον χώρο του αμαξοστασίου και στη συνέχεια και εκτός

dei

Από 1ης Απριλίου η έκπτωση για όσους πληρώνουν έγκαιρα τον λογαριασμό που είναι σήμερα 15% μειώνεται στο 10% - Τσεκούρι και στην έκπτωση προπληρωμής - Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ «πανηγυρίζει» επειδή δεν έγιναν αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος!

10
nkosmos0

Το ψυχολογικό - συναισθηματικό προφίλ της μάνας που πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι πριν αυτοκτονήσει προσπαθούν να σκιαγραφήσουν οι αρχές για να εξηγήσουν την αδιανόητη τραγωδία - Προβληματίζουν οι μαρτυρίες ότι ήταν ήρεμη πριν πέσει στο κενό και περιμένουν απαντήσεις από το άμεσο περιβάλλον της

4