Βόλος: Ξύλο, ένταση και ΜΑΤ στο δημοτικό συμβούλιο

Βόλος: Ξύλο, ένταση και ΜΑΤ στο δημοτικό συμβούλιο

Στο δημοτικού συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της λύσης και εκκαθάρισης της ΔΕΥΑΜΒ, με το οποίο διαφωνούν εργαζόμενοι της επιχείρησης, δημοτικοί σύμβουλοι και ομάδες πολιτών

ilo_09
Ακόμα ένα θλιβερό επεισόδιο διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου με μοναδικό θέμα την εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ.

Διαμαρτυρόμενοι πολίτες επιχείρησαν να πάρουν αυθαίρετα τον λόγο, με τον πρόεδρο του οργάνου να μην τους το επιτρέπει. Τότε ξεκίνησε η συμπλοκή και πολίτες που βρίσκονταν στην αίθουσα πιάστηκαν στα χέρια. Από την πλευρά των μελών της «Κίνησης Πολιτών για το νερό» καταγγέλλεται ότι στην αίθουσα υπήρχαν προστάτες, μπράβοι και τσιγγάνοι με «πεταλούδες» στα χέρια.

tax_01
tax_02


Λίγο νωρίτερα η συνεδρίαση είχε διακοπεί όταν οι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για την μη εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο τέλος της συνεδρίασης τόνισε ότι «θα το πιούμε αυτό το ποτήρι μέχρι τέλους μαζί» και οτι τα στοιχεία των όσων ενεπλάκησαν είναι στη διάθεση των αρχών και θα πρέπει ο εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα.

tax_03


Έξω και μέσα στο δημαρχείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Β. Μαρκογιαννάκη.

Κλείσιμο
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ 27/08/2018


Πηγή: thenewspaper, taxydromos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης