Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: «Η σκέψη μας είναι κοντά στα θύματα της εθνικής τραγωδίας»

4513384

«Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αρωγοί στους άτυχους συμπολίτες μας που χτυπήθηκαν διπλά από τη λαίλαπα της φωτιάς, χάνοντας τους ανθρώπους τους και τα σπίτια τους», δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, με τη διπλή του ιδιότητα ως προέδρου της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Την οδύνη της εφοπλιστικής οικογένειας για τον αδόκητο χαμό τόσων συνανθρώπων μας, καθώς και την ειλικρινή λύπη της για τις υλικές καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στη χώρα μας. εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών:

«Η σκέψη μας είναι κοντά στα θύματα της εθνικής τραγωδίας που βιώνει η κοινωνία μας. Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αρωγοί στους άτυχους συμπολίτες μας που χτυπήθηκαν διπλά από τη λαίλαπα της φωτιάς, χάνοντας τους ανθρώπους τους και τα σπίτια τους», δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, με τη διπλή του ιδιότητα ως προέδρου της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού.

Το επόμενο διάστημα, τα αρμόδια διοικητικά όργανα της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ θα εξετάσουν τους προσφορότερους τρόπους αποτελεσματικής συμπαράστασης στους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα στις πληγείσες περιοχές και θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες που θα αποφασισθούν.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Dimp

Τώρα έχουν λευτα μόνο για τους πρόσφυγες και για διοργανωσεις γκευ πάρτυ

Νικος

Μην στάζεται χολή άμα δεν ξέρετε!!!! Η ένωση Ελλήνων εφοπλιστών δίνει συνέχεια!!!! Απλά το καλό ποτέ δεν ακούγεται!! Στις φωτιες του 2007 στην πελοποννησος κάνανε δωρεά όλα τα καινουργια ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (110) κινητές μονάδες ενώ δωρήσανε πάρα πολλα πυροσβεστικά οχήματα και ειδικά ασθενοφόρα στο πυροσβεστικό σώμα!!! Αυτά ήτανε μόνο για τις φωτιές του 2007

Stakis

....."η τσέπη μας είναι αλλού"....

Τώρα σας έκοψε !

Τόσα χρόνια , δεν μπορείτε να δώσετε κάτι από αυτά που σας χαρίζει το άθλιο αυτό κράτος , μπας και υπάρξει κάποια πρόληψη δασοπροστασίας και εξοπλισμος πυρόσβεσης ! Απατεώνες και σεις !

ΘΑΛΑΣΣΑ

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΙΑΛΙΤΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ .ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ .ΓΚΕΓΚΕ ?

Περαστικός

Σιγά ρε....... μην ξοδευτείτε.......

Nikos

Η σκέψη μόνο..

για ποιόν λόγο θα προσπαθήσετε;

χρήμα έχετε μπόλικο, ανοίξτε τα πορτοφόλια σας, δεν χρειάζεται καμιά προσπάθεια

@17.39@

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ . ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

naxos

Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται τόσο παλαιά πολιτισμική δραστηριότητα στο Κεντρικό Αιγαίο, κατά τη Μέση Πλειστόκαινο περίοδο - Νέα δεδομένα δείχνουν πως το Αιγαίο ήταν προσβάσιμο στους αρχαϊκούς και πιο σύγχρονους ανθρώπους δεκάδες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από ό,τι θεωρείτο προηγουμένως

6