Τηλεφώνημα για βόμβες στο «Ελ. Βενιζέλος»

Σύμφωνα με τον άντρα που πραγματοποίησε το απειλητικό τηλεφώνημα, είχαν τοποθετηθεί τρεις βόμβες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να εκραγούν μέσω τηλεφώνου έως τις 12 το βράδυ - Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε αφίξεις και αναχωρήσεις

airport001
Οι έρευνες της αστυνομίας στο ,αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» όπου σήμανε συναγερμός το απόγευμα της Πέμπτης, δεν έδειξαν πως συντρέχει λόγος ανησυχίας. 

Ο συναγερμός στις δυνάμεις ασφαλείας και στην αστυνομία σήμανε λίγο πριν τις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν άγνωστος πραγματοποίησε απειλητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Το τηλεφώνημα έγινε στις 18:22 στα γραφεία της Εφημερίδας των Συντακτών, οι υπεύθυνοι της οποίας ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με το άτομο που τηλεφώνησε, είχαν τοποθετηθεί τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να εκραγούν μέσω τηλεφώνου μέχρι τις 12 το βράδυ. Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο, τόσο στις αναχωρήσεις, όσο και στις αφίξεις, χωρίς να έχει βρεθεί κάτι ύποπτο.

Στο αεροδρόμιο μετέβησαν επιπλέον δυνάμεις της ασφάλειας, ενώ στις έρευνες έλαβε μέρος και το μόνιμο κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του «Ελ. Βενιζέλος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο οι επιβάτες όσο και οι επισκέπτες του αεροδρομίου κινόντουσαν κανονικά μέσα στους χώρους του.


Κλείσιμο
airport002
airport003
airport004
airport005
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης