Ζευγάρι τσιγγάνων «χτύπησε» κοσμηματοπωλείο στην Ημαθία

Ζευγάρι τσιγγάνων «χτύπησε» κοσμηματοπωλείο στην Ημαθία

Προσποιήθηκαν το ζευγάρι που αναζητούσε βέρες για το γάμο του

im18
Παριστάνοντας το ζευγάρι που σκόπευε να περάσει βέρες εμφανίστηκαν δυο νεαροί τσιγγάνοι σε ένα κοσμηματοπωλείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους δείξει διάφορα κομμάτια. Όταν πίστεψαν ότι δεν τους έβλεπε, «βούτηξαν» μια χρυσή αλυσίδα αξίας 350 ευρώ!

Η 26χρονη και ο 20χρονος συνοδός της κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ πέρασε λίγη ώρα ώσπου να αντιληφθεί ο κοσμηματοπώλης την κλοπή και να ειδοποιήσει αστυνομικούς της Ασφάλειας. Οι έρευνες που ξεκίνησαν βάσει της περιγραφής των δραστών, οδήγησαν στην σύλληψή τους αλλά η κλεμμένη αλυσίδα δεν βρέθηκε πάνω τους και αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τι την έκαναν. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την κατηγορία της κλοπής από κοινού.

*** Τσιγγάνοι έδρασαν και στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, που μαστίζεται από κλοπές σε βάρος ασθενών και συνοδών στους θαλάμους νοσηλείας. Τελευταίο θύμα τους ήταν η συνοδός ενός ασθενούς από τη Ναυπακτία, την τσάντα της οποίας άρπαξαν και την πέταξαν στους διαδρόμους, αφού πρώτα πήραν όσα χρήματα είχε μέσα.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 19χρονος μαθητής σχολείου, ο οποίος έκλεψε το κινητό ενός 19χρονου συμμαθητή του και αποπειράθηκε να το πουλήσει για... ανταλλακτικά σε κατάστημα επισκευής κινητών! Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης