Συνεχίζονται οι λεηλασίες μετάλλων στο κέντρο των Χανίων

peripolika_10

Η ασφάλεια αναζητά πλάνα από κάμερες της περιοχής για να τους εντοπίσει - Έχουν ρημάξει τπ δημοτικό εξοπλισμό εδώ και δύο εβδομάδες

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι υπηρεσίες του δήμου Χανίων για να αποκαταστήσουν τις εκτεταμένες φθορές που προκαλούν άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων, οι οποίοι χτυπούν συστηματικά εδώ και δυο εβδομάδες στην «καρδιά» της πόλης, λεηλατώντας τον δημοτικό εξοπλισμό.

Είχε προηγηθεί η πρωτοφανής επιδρομή που είχε γίνει στις 27 Μαρτίου, όταν οι δράστες δεν δίστασαν να ξηλώσουν όλες τις σιδερένιες πλάκες που σκέπαζαν τα φρεάτια οκτώ στύλων φωτισμού αφήνοντας γυμνή την καλωδίωση και να αρπάξουν το μεταλλικό πορτάκι, τα καντήλια και τα εικονίσματα που υπήρχαν μέσα σε ένα εικονοστάσι στο πεζοδρόμιο της κεντρικής πλατείας Κολοκοτρώνη.

Τις τελευταίες ημέρες, οι βάνδαλοι ξαναχτύπησαν κλέβοντας και τις μαντεμένιες πλάκες από άλλα τέσσερα φρεάτια που σκεπάζουν την καλωδίωση των στύλων ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Σφακίων και Μπουνιαλή! Και αυτή τη φορά, κατάφεραν να διαφύγουν ανενόχλητοι και η Ασφάλεια αναζητά πλάνα από κάμερες της περιοχής για να τους εντοπίσει.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (5)

?

Μάστα. Οι γύφτοι έγιναν ρομά και τώρα έγιναν άγνωστοι. Άντε και σε ανώτερα.

Παντού τα ίδια ...

Σε μας (Αιτωλοακαρνανια) αφαιρούν μέχρι και τις σχάρες από τα φρεάτια των ομβρίων αφήνοντας να χάσκουν τρύπες παγίδες. Αλλά καλά σε μας ... έχουν εύκολο τρόπο να τα πάνε σε χυτήρια στην Αττική. Όμως στην Κρήτη που στο καλό τα πάνε; Αν τα περνάνε στην ηπειρωτική Ελλάδα με καράβι είναι πολύ εύκολο να τους βρουν . Αν πάλι τα πουλάνε σε χυτήρια στην Κρήτη (δύσκολο), πόσα να είναι αυτά ; Ένα , δυο ; Ας κάνουν έλεγχο σε όσα υπάρχουν αν υπάρχουν και αν βρουν κλεμμένα, λουκέτο με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί αν δεν υπήρχαν αυτοί που αγοράζουν το κλεμμένο μέταλλο δεν θα υπήρχαν και οι κλέφτες.

Μεγαλη αύξηση γυφτοπληθυσμού στα Χανιά!

Όταν οι γύφτοι-Βαλκανόγυφτοι... έχουν ξεπεράσει σε πληθυσμό ακόμα και τον ντόπιους κατοίκους τι καλό να περιμενουμε από δαύτους????

κενό

Ειναι πολύ μελαχρινοί, δεν φαίνονται τη νύχτα...

George six

Σίγουρα δεν ήταν γύφτοι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

w25-211751anastasiades

Μιλώντας στο πρακτορείο Xinhua, ο Κύπριος μπρόεδρος είπε πως οι κινεζικές επενδύσεις βοήθησαν τον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου, που είχε σχεδόν καταρρεύσει, να εξέλθει από την οικονομική κρίση του 2012-2013