Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας

clock

Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος

Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας από την Κυριακή 1η Απριλίου και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο κατά τη θερινή περίοδο.

Σύμφωνα με την αστυνομική διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυχτερινής ησυχίας κατά τη διάρκεια του έτους είναι οι ακόλουθες:

Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.

Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γεράσιμος Μηνάς

Καλό καλοκαίρι, εύχομαι. Αν και μου φαίνεται, περίεργο, τους χειμερινούς μήνες, να πρέπει να γίνεται ησυχία, από τις 10 το βράδυ, εκείνοι που στα αλήθεια, σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας, είναι πλέον, μετρημένοι στα δάχτυλα. Ας θυμηθεί ο καθένας και η καθεμία, τι συμβαίνει, στην πολυκατοικία που μένει. Ιδιαίτερα, με θορύβους, επισκευής ή αναδιάπλασης χώρων, σε διαμερίσματα: σε ώρες που απαγορεύεται. Ο Έλληνας/γείτονας, μόνο αν τον φοβερίσεις, πως θα φέρεις την αστυνομία, κάνει ησυχία. Είναι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της ψευτοαξιοπρέπειας και ψευτοωριμότητας, των περισσότερων, εκεί έξω, που ούτως ή άλλως, δεν σέβονται τίποτα και δεν έχουν ιδέα, τι σημαίνει, καλοί, τρόποι. Καλή συνέχεια. Ευχαριστώ. Με σεβασμό, Γεράσιμος Μηνάς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

larisa_me

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα

fytrou_1

Η Βαρβάρα Φύτρου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ζητά να της χορηγηθούν έγγραφα και υλικό από την 23η Ιουλίου  - Στρέφεται κατά του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.), και της  ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «AEROSERVICES S.A.».

10
kikloma_odigisi__1_

Σοκαριστικοί οι διάλογοι που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τα πλαστά διπλώματα οδήγησης: «Τι τα πέρασε τα χιλιάρικα... μαρούλια;» λένε οι κατηγορούμενοι για τον αχόρταγο διευθυντή που στρατολόγησαν με... ποσοστά - Είχαν «πελάτες» από τη Γερμανία και την Ουγγαρία

13