Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας

clock

Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος

Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας από την Κυριακή 1η Απριλίου και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο κατά τη θερινή περίοδο.

Σύμφωνα με την αστυνομική διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυχτερινής ησυχίας κατά τη διάρκεια του έτους είναι οι ακόλουθες:

Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.

Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γεράσιμος Μηνάς

Καλό καλοκαίρι, εύχομαι. Αν και μου φαίνεται, περίεργο, τους χειμερινούς μήνες, να πρέπει να γίνεται ησυχία, από τις 10 το βράδυ, εκείνοι που στα αλήθεια, σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας, είναι πλέον, μετρημένοι στα δάχτυλα. Ας θυμηθεί ο καθένας και η καθεμία, τι συμβαίνει, στην πολυκατοικία που μένει. Ιδιαίτερα, με θορύβους, επισκευής ή αναδιάπλασης χώρων, σε διαμερίσματα: σε ώρες που απαγορεύεται. Ο Έλληνας/γείτονας, μόνο αν τον φοβερίσεις, πως θα φέρεις την αστυνομία, κάνει ησυχία. Είναι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της ψευτοαξιοπρέπειας και ψευτοωριμότητας, των περισσότερων, εκεί έξω, που ούτως ή άλλως, δεν σέβονται τίποτα και δεν έχουν ιδέα, τι σημαίνει, καλοί, τρόποι. Καλή συνέχεια. Ευχαριστώ. Με σεβασμό, Γεράσιμος Μηνάς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kal2

Με ένα κολλάζ φωτογραφιών και ένα συγκλονιστικό κείμενο εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους που χάνουν αγαπημένα πρόσωπα και περιουσίες από τη φωτιά  στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού - «Ευχαριστούμε Μάτι» το μήνυμα του Αμερικανού πρέσβη

5