Στη «Διαύγεια» η απόφαση του ΕΣΡ για το «μαύρο» στο Mega
Χθες το ΕΣΡ αποφάσισε να σταματήσει η λειτουργία του καναλιού – Αν δεν κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα, θα γίνει διακοπή του σήματος
Αφροδίτη Γραμμέλη
Αναρτήθηκε πριν από λίγο στη «Διαύγεια» η απόφαση του ΕΣΡ για διακοπή λειτουργίας του Mega.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά των μετόχων και του Δ.Σ. της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ.
Αν δεν κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα τις επόμενες ώρες κατά της απόφασης του ΕΣΡ η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά και εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων θα γίνει διακοπή του σήματος του σταθμού από την DIGEA.
Διαβάστε την απόφαση του ΕΣΡ για το MEGA όπως δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια»
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.