Ο Πολάκης διόρισε αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο Σαντορίνης φίλο του, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ

Ο Πολάκης διόρισε αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο Σαντορίνης φίλο του, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ

Ήταν στενός συνεργάτης του στο πολιτικό του γραφείο - Με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο  - Τι απαντά ο αναπληρωτής υπουργός 

Από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου της Σαντορίνης και αντιπροέδρου της ΑΕΜΥ Α.Ε. αναβαθμίστηκε ο έμπιστος συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, μηχανικός μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη. 

Όταν ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει την θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο. Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίζεται ο μισθός του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο. 

Στις 9 Ιανουαρίου του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, διορίζεται στην θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης με κοινή υπουργική απόφαση Ξανθού – Πολάκη – Τζακαλώτου, η οποία αναρτάται στη Δια@υγεια. 


Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη μέσω Facebook 


«Ολα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ εχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου νοβαρτις και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέμματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε...

Σημερινο δείγμα η εφημερίδα Δημοκρατια με ενα εμετικό δημοςιευμα για το μηχανολόγο μηχανικό Πανοτοπουλο Μπαμπη συνεργάτη μου για 1,5 χρόνο στο υπουργείο με ευθύνη για τα νοςοκομεια στο Αιγαίο και το εκαβ ο οποιος σημερα ειναι εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ (ανώνυμη εταιρεία μονάδων υγείας)με αρμοδιότητα το νοσοκομείο Σαντορινης .(φωτο 1)

Ολα εξηγούνται!!!Στις επόμενες φωτο φαίνονται καθαρά μερικά απο τα ποσα που εισέπραξε η εταιρεία και οι εφημερίδες που ανήκει και η δημοκρατία το έτος 2014 απο το μαυσωλείο της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ .

Μην σπρώχνεστε παληκάρια !!! Εχει για όλους....Δεν μας ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ η λαςπη σας !!!!», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. 

ΣΧΟΛΙΑ (236)

AN_NE

με αυτήν την τακτική δεν πέφτει το μίασμα του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από 20%. και είναι σίγουρο ότι ο σύντροφος θα το παίζει θύμα της μισαλλοδοξίας των δεξιών όταν με το καλο πάρει τον πούλο μετά τις επόμενες εκλογές.

ΔΙΟΤΙΜΑ

Δεν είμαι σίγουρη ότι το ύφος προσδιορίζει και το ήθος...μάλλον έτσι είναι όμως. Αυτό το ύφος του Πολάκη ωστόσο είναι τοοοοόσο ενοχλητικό! Η γλώσσα του σώματος λοιπόν (πριν ακόμη μιλήσει και πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ) τι δείχνει ; έναν ψευτόμαγκα (και όχι επιστήμονα),έναν εμπαθή με όποιον του ζητήσει ευθύνες-πολιτικές ή άλλες-(και όχι ώριμο πολιτικά πρόσωπο), έναν "παλιακό" αριστερό, στα όρια του σταλινικού ...(και ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ), γενικότερα έναν φοβισμένο ανώριμο άνθρωπο, που με παιδαριώδεις γκριμάτσες (ηλικιακού επιπέδου τελευταίων τάξεων Δημοτικού σχολείου) προσπαθεί να περάσει άμεσα στην αντεπίθεση (θεωρώντας την ως καλλίτερη άμυνα). Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς τη βωμολοχία, που τον διακρίνει (σύνδρομο τούρεγκ;)και την σκαιά συμπεριφορά του σε όσους δεν είναι του ΚΟΜΜΑΤΟΣ, όπως και την χαρακτηριστική μουστάκα ("φερετζέ του...") θα καταλήγαμε ότι ο άνθρωπος έχει πολλά μπερδεμένα κουβάρια μέσα του...για λύπηση λοιπόν όχι για βρίσιμο. Αυτοί, που τον ψηφίζουν, κι εκείνοι που του ανέθεσαν υπουργικά καθήκοντα, θέλουν ταχύρρυθμα σεμινάρια συμπεριφοριστικής ψυχολογίας και ...όχι μόνο. Ο Πολάκης ζη το παραμύθι του: θεωρεί ότι έχουμε ή ΘΑ έχουμε δικτατορία του προλεταριάτου κι εκείνος ως άλλος ιατρός Ερνέστος, "παλαίοντας με την αντίδραση" θα μας σώσει...Σε αυτόν τον βωμό ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...οι "άλλοι" τρώνε τα λεφτά του λαού, αυτός επενδύει στους φίλους για τον Αγώνα, οι "άλλοι" διορίζουν δικούς τους, αυτός ξεκαθαρίζει από τους αστούς το τοπίο, οι "άλλοι" είναι εμετικοί, αυτός ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ! Κατανοήστε τον!!!Κι αυτόν και τους συντρόφους τους αλλά προς θεού ...ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ...έχουμε 2018 (όχι 1848!ούτε 1917, ούτε 1920, ούτε 1933...ούτε...ούτε...)

apofoitos tei

Τί έγινε δεξιούληδες;; Οι απόφοιτοι ΤΕΙ δεν αξίζουν να γίνονται διευθυντές;;...Θα φάτε καλά στις εκλογές!!.....

@

Καρανίκα, ΕΣΥ? ? ? ?

Δεξιός

Ίσα-ίσα εμείς στη ΝΔ πιστεύουμε ότι και οι θέσεις της Ακαδημίας Αθηνών θα πρέπει να κατανεμηθούν κατά 25% μεταξύ ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΔΕ-ΠΕ. Και λίγα τάζω, είναι για αρχή. Εδώ ο Σύριζα το 2015 έταζε μονομερή διαγραφή του χρέους 320 δις, πολεμικές αποζημιώσεις 300 δις, χάρισμα όλων των στεγαστικών και επαγγελματικών δανείων 250 δις, Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 18 δις, κλπ. Θα κάνω μια επιτροπή στο καφενείο να δούμε πως θα φτάσουμε τώρα τα 2 τρις τουλάχιστον..

Efstathios Efstathios

Χρειάζονται και αυτοί για το "Ανεμογκάστρι".

ΝΑΤΑΦΑ ΜΕΜΑΖΙ

Πολάκη , μακριά από κάτι εξουσιοδοτημένους βεσπομάστορες!!!! δεν δουλεύουν, αγναντεύουν!!!

Έρχεται

τικ τακ ,τικ τακ,τικ τακ Έρχεται η ωρα της κάλπης κ.Πολακη που θα πάει περνάει γρήγορα ο χρόνος!

Gr

Οι αλλοι με σκανδαλα δις και εσυ θα ψηφισεις για καποιον που δουλευει και αμειβεται.ξυπνα ωρα για υπνο

MK2

Ρε που πάμε; Όπως έλεγε ο Αυλωνίτης

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΣΛΗΣ

Κι ο δικος μου ο μηχανικος - ο Νικολας- ειναι τζιμανι Πολακη!!! Κανε κατι ρε συ να τον "χωσουμε" σε κανα χειρουργειο!!!!

Madouro ole

Αποκλείεται να συμβαίνουν αυτά σε μια Κυβέρνηση της Αριστεράς !!!!!!!!! Αυτά μόνο οι δεξιοί τα κάνουν και θέλουν να σπιλώσουν την λαοπρόβλητη Κυβέρνηση μας!!!!! Στο κάτω κάτω και ο Μαδούρο το ίνδαλμά μας (και κρυφός χορηγός μας) οδηγός λεωφορείων ήταν και δέστε τι προκοπή έφερε την Βενεζουέλα!!!!!

A καλά

Είδαμε και τους phD

Μιχάλης

Το κατάλληλο σχόλιο την κατάλληλη ώρα. Μπράβο σωστός!!!!!!!!

οτι ο Πολακης χανει λαδια το ξεραμε,

τωρα μαθαμε οτι χανει και αερα....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mukonosar

Ο δήμαρχος, ο μεσίτης που έκανε τις καταγγελίες και οι ξενοδόχοι ανταλλάσσουν μηνύσεις, κατηγορίες και απειλές - Ο φάκελος με τις καταγγελίες του έφτασε στο γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου - Τι απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης - Πάνω από 500 επώνυμες καταγγελίες στην Πολεοδομία της Σύρου

peiraias-metanastes

Συνεχίζεται η αποσυμφόρηση των νησιών με τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα, ενώ, ταυτόχρονα, οι αφίξεις παραμένουν αμείωτες προκαλώντας ασφυξία στα κέντρα φιλοξενίας

jocker_ar

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει ήδη διατάξει ειδική ΕΔΕ- Τι ακριβώς έγινε στους δυο κινηματογράφους και τι προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις - Οι έλεγχοι προκάλεσαν και πολιτική κόντρα ανάμεσα σε Χρυσοχοΐδη-Τσίπρα

panagiotis

Με «διαβατήριό» του την αγάπη και τη δύναμη που έλαβε από Έλληνες και Κύπριους, και έπειτα από τις «αθόρυβες» - πλην ουσιαστικές - παρεμβάσεις του υπουργού Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια στη φαρμακευτική εταιρία και στο νοσοκομείο της Βοστόνης