Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στην Σκύρο μαζί με την οικογένεια του για να περάσουν το τριήμερο για την Καθαρά Δευτέρα.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός με την οικογένειά του θα παρακολουθήσουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και φυσικά το πρωτότυπο έθιμο με το «Γέρο» και τη «Κορέλα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Σκύρο αναμένεται να βρεθεί και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.