Έναν 33χρονο που μένει στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια συνέλαβαν οι αρχές στη Λέσβο. Ο 33χρονος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 33χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε 23χρονη που έμενε στη δομή με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου.
Επίσης συνελήφθη, αλλοδαπός που διέμενε στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου, ηλικίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διέγερσης κατά νόμων, της απείθειας και της εξύβρισης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος, παρότρυνε άλλους αλλοδαπούς να εξεγερθούν, ενώ παράλληλα εξύβρισε αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία στο χώρο και αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς