Λέσβος: Συνεχίζονται οι αυτοψίες - Στα 337 τα μη κατοικήσιμα σπίτια
Διακόσια σαράντα έξι κτίσματα κρίθηκαν κατοικήσιμα
«Τριακόσια τριάντα επτά σπίτια κρίθηκαν μη κατοικήσιμα στις σεισμόπληκτες περιοχές της Λέσβου από τις μέχρι στιγμή αυτοψίες που έφτασαν τις 583 από χθες το πρωί μέχρι σήμερα στις 5 το απόγευμα.
Διακόσια σαράντα έξι κτίσματα κρίθηκαν κατοικήσιμα. Ο αριθμός των αυτοψιών αποτελεί ρεκόρ σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Υποδομών και αποδίδεται στην κινητοποίηση 100 μηχανικών που έστειλε στο νησί το υπουργείο»
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.