Νέες τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου
Την ημέρα της επίσκεψης Ομπάμα καταγράφηκαν 3 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών - Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά
Δύο τουρκικά αεροσκάφη και δύο τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας εισήλθαν σήμερα στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως. Συνεχίζοντας την τακτική των προκλήσεων η Τουρκική πλευρά προχώρησε και σήμερα σε παραβιάσεις,ημέρα κατά την οποία βρίσκεται στηνΑθήνα ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.
Καταγράφηκαν 3 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε 2 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Βορειοανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Σε όλες τις περιπτώσεις, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά. Σε 3 περιπτώσεις η διαδικασία αναχαίτισης τους εξελίχθηκε σε εικονική αερομαχία.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού